Latex Hoofdkussens

Prijs
55€ 56€
Afmetingen
 1. 40x60
 2. 60x60
Stijl
 1. Uni
Kleuren
 1. Wit
type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
 1. Latex hoofdkussens
Behandeling anti-huisstofmijt
 1. Neen
Merk
 1. Dreamway
Vorm
 1. Rectangulaire
 2. Vierkant
Filter
 • Prijs
 • 55€ 56€
 • Afmetingen
  1. 40x60
  2. 60x60
 • Stijl
  1. Uni
 • Kleuren
  1. Wit
 • type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
  1. Latex hoofdkussens
 • Behandeling anti-huisstofmijt
  1. Neen
 • Merk
  1. Dreamway
 • Vorm
  1. Rectangulaire
  2. Vierkant

Latex Hoofdkussens gevonden

Latex Hoofdkussens gevonden

Ontdek onze selectie van latex kussens die optimaal comfort bieden voor een rustige slaap. Onze hoogwaardige latex kussens houden je wakker en slapen pijnloos. Ze bieden een stevig comfort en zorgen bovendien voor een uitstekende ventilatie in alle seizoenen. Wij bieden u kussens aan in verschillende vierkante of rechthoekige maten: 40x60, 60x60.

Het juiste latex kussen kiezen

Latex staat synoniem voor hoge kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Dit product biedt tal van voordelen voor een rustige nacht. Het latex kussen biedt meer comfort voor de nek en wordt de ideale bondgenoot van uw gezondheid door u een goede nachtrust te bezorgen die essentieel is voor uw dagelijks leven.

De voordelen van latex hoofdkussens

Het latex kussen heeft veel voordelen waardoor het een uniek product is voor een goed comfort en steun van uw nek gedurende de nacht. Door zijn elasticiteit past het zich perfect aan de vorm van het lichaam aan en wordt het materiaal veel voor ergonomische kussens gebruikt.

Een blijvende dikte

Een latex kussen zorgt voor een natuurlijke en constante zwelling. De latexvezels keren altijd naar hun oorspronkelijke vorm terug, wat zorgt voor optimaal en ergonomisch comfort met een heerlijk zacht gevoel. Uw nek en nekwervel plaatsen zich goed op het kussen, hoe uw houding in bed ook is.

Continu voortdurend comfort

Latex is een materiaal dat van rubber afgeleid is en dat bekend staat om zijn lange levensduur. Als u een latexkussen koopt, is dit aan een bepaalde prijs, maar u bent dan zeker van een product van hoge kwaliteit met optimale ondersteuning. Een latex kussen is over het algemeen micro geperforeerd waardoor de lucht beter kan circuleren. Voor mensen die 's nachts veel zweten, zorgt latex ervoor dat u aan het eind van de nacht geen nat kussen heeft. Alle opgehoopte transpiratie dringt het kussen door en hoopt zich niet op. De transpiratie verdampt in de slaapkamer en u hoeft alleen maar uw kamer te luchten en uw kussen iedere dag op te schudden.

Duurzaam kussen

Het latex kussen staat bekend om zijn lange levensduur en behoudt jarenlang zijn comfort. Het moet vaak worden omgedraaid om zijn flexibiliteit en duurzaamheid te behouden. De katoenen hoes is te verwisselen doordat de vulling compact is, u kunt de hoes apart volledig onderhouden doormiddel van een hoes of kussensloop.

Goede ventilatie

Het latex kussen is vaak micro geperforeerd wat transpiratie beperkt. Doordat het het vocht makkelijk doet verdampen zal het latex kussen hygiënischer zijn dan een normaal kussen.

Kussen van natuurlijk of synthetisch latex

Latex onderscheidt zich in natuurlijk of synthetisch vezel. Elk van de materialen heeft zeer specifieke kenmerken.

Natuurlijke latex

Latex is een materiaal uit sap van de rubberboom dat in schuim omgezet wordt. Kussens die 100% latex genoemd worden moeten uit 85% natuurlijke latex bestaan. U moet kussens met een hoger percentage natuurlijke latex kiezen om een betere kwaliteit in elasticiteit en een meer ergonomisch effect te hebben.

Synthetische latex

Synthetische latex bevat slechts een klein deel aan 100% natuurlijke latex (ongeveer 20%). Synthetische latex is minder duurzaam en zal qua prijs-kwaliteitverhouding lijken op de prijzen uit de categorie traditionele synthetische kussens. Hoe lager het percentage natuurlijke latex, hoe minder comfortabel, elastisch, luchtig en bestendig uw kussen zal zijn.

Onderhoud van een latex kussen

Het latex kussen is een kussen dat lang meegaat, maar het moet wel dagelijks onderhouden worden om de kwaliteiten en soepelheid ervan lang te behouden om na verloop van tijd van een identieke slaap te kunnen genieten. U mag het latex kussen niet in de machine wassen. Met een paar dagelijkse gebaren om uw kussen te onderhouden, kunt u de voordelen van uw latexkussen behouden. Ventileer uw kamer iedere ochtend om het opgehoopte vocht in de kamer te verwijderen en schud uw latexkussen. Deze eenvoudige handelingen zorgen ervoor dat uw product langer meegaat.