De merken De Matrassenkoning

Dorsoline
De efficiëntie van de eerste prijzen
Respect zowel voor je slaap als voor je budget.
Oli
En goedenavond !
Gerolde matrassen, exclusief online verkocht tegen de beste prijzen.
Dreamway
Natuur en welzijn
Transparant en geëngageerd, ons merk is een uitnodiging voor rust.
Swissway
De technologie voor iedereen
Toegang tot het beste van innovatie en design in Frankrijk en België ontworpen.
Art Bedding
Hotel kwaliteit
Open de deuren van uitmuntendheid en op maat gemaakt om aan je wensen te voldoen.
Bultex
De innovatie ten dienste van de slaap
Al 40 jaar tot uw dienst, met zijn schuim dat het lichaam omarmt.
Epeda
Het label Origine France
Matrassen ontworpen en gemaakt in de Franse traditie.

Een ruime keuze uit
onze merken

Bij de Matrassenkoning ontwerpen, produceren en distribueren wij onze eigen matrassen en bedbodems. Met 30 jaar ervaring hebben wij een breed gamma eigen merk-producten ontwikkeld, van gelijkwaardige kwaliteit als de grote merken, en tegen een lagere prijs.

Ons doel? Producten van hoge kwaliteit tegen zeer lage prijzen aan te bieden.

Dorsoline
Dorsoline
Dorsoline
Dorsoline
Dorsoline

Leef en slaap... intens !

Dorsoline is een perfecte pleitbezorger voor de koopkracht van de consument. Het merk biedt matrassen in verschillende technologieën: verschillende soorten schuim, en de eerste-prijspocketveren. Met een breed assortiment matrassen tegen zeer lage prijzen is Dorsoline het goedkoopste merk op de markt. Praktisch en betaalbaar, het is het perfecte antwoord op de eisen van alledaagse gebeurtenissen zoals: een logeerbed om gasten te ontvangen, beddengoed voor kinderen, of zelfs voor een eerste woont. Dankzij competitieve prijzen voor een dergelijk kwaliteitsproduct, kan je op Dorsoline rekenen voor een snelle en efficiënte aankoop, en aan de beste prijs!

De Dorsoline producten bekijken
Oli
Oli
Oli
Oli
Oli

En goede nacht

Oli is een assortiment opgerolde matrassen, exclusief online verkocht tegen de beste prijzen. Als je haast hebt om een matras te laten bezorgen, kies dan voor Oli. Opgerolde matrassen ja, maar niet ten koste van de kwaliteit. Ze zijn speciaal ontworpen om topcomfort in een kleine verpakking te garanderen. Niet alle technologieën zijn beschikbaar voor opgerolde matrassen, om een perfecte kwaliteit te garanderen. Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs. Hoe krijg je je matras weer in vorm? Het is eenvoudig, na levering open je gewoon de plastic film en laat je hem weer in zijn normale vorm terugkeren. In een paar uur is het klaar. Praktisch en snel, bestellen, het wordt geleverd, en hop, naar bed!

De Oli producten bekijken
Dreamway
Dreamway
Dreamway
Dreamway
Dreamway

Natuurlijk slapen

Dreamway maakt gebruik van 30 jaar ervaring en 2 jaar innovatie en ontwikkeling om matrassen te ontwerpen die je op een zo natuurlijk mogelijke manier kunnen herbronnen. Met 98% natuurlijke latex biedt het topproduct Dreamway een onberispelijke natuurlijkheid voor te gezondheid en de planeet. Dreamway haalt zijn inspiratie in de planten-wereld om het natuurlijk merk te worden in de markt. De labels Rainforest Alliance, EuroLatex, Oeko-Tex Class 1 en FSC onderschrijven de waarden die bijdragen aan je gezondheid en bescherming van de planeet. Het merk Dreamway vermindert de CO2-voetafdruk en verankert zichzelf in een ecologisch verantwoorde aanpak.

De Dreamway producten bekijken
Swissway
Swissway
Swissway
Swissway
Swissway

Technologie ten dienste van de slaap

Swissway combineert technologie en esthetiek om een reeks producten te ontwikkelen die aan de hoogste eisen voldoen en tegelijkertijd tegen de meest concurrerende prijzen. Het uiteindelijke doel van Swissway is consumenten dezelfde of betere kwaliteit van producten te bieden als grote merken, terwijl ze profiteren van een lagere prijs. Swissway is de hoogste kwaliteitsgarantie van de nieuwste technologieën in de beddenmarkt. Trendy, innovatief, onverslaanbaar en ervaren, Swissway is ontegensprekelijk het merk om zich met vertrouwen te wenden voor de beste prijs-kwaliteit. Onze toewijding: alle producten zijn door onze medewerkers getest en goedgekeurd.

De Swissway producten bekijken
Art Bedding
Art Bedding
Art Bedding
Art Bedding
Art Bedding

Slaapvakman

Art Bedding wordt gekenmerkt door uitmuntendheid en luxe. Aan elke fase van het matrasontwerp wordt de grootste zorg besteed. Van de keuze van de materialen tot de afwerking bieden de producten van Art Bedding een onvergelijkbaar comfort, dat de grootste paleizen waardig is. De collectie bestaat uit producten met sobere, elegante lijnen en gemaakt van edele en kostbare materialen zoals wol, tencel, katoen of linnen. Het merk Art Bedding wordt gekenmerkt door zijn vakmanschap en authentieke geschiedenis. Art Bedding weerspiegelt met trots meer dan 30 jaar lokale knowhow, Franse en Belgische productie.

De Art Bedding producten bekijken
Bultex
Bultex

Wetenschappelijk getest en goedgekeurd

In 1984 revolutioneerde Bultex matrassen door een innovatief polyurethaanschuim te creëren, dat uit miljoenen cellen bestaat. Dit schuim volgt de rondingen van het lichaam. Sindsdien is het merk altijd op zoek geweest naar meer comfort. Het is een echte verovering, die gaat van technologie tot nanotechnologie. Gekenmerkt door voortdurend onderzoek, innoveert het merk voortdurend om zijn producten en de slaap van zijn klanten te verbeteren. Het credo van het merk? Het comfort en de slaap van iedereen verbeteren, door knowhow en innovatie te combineren. Kortom, Bultex is wetenschap in dienst van de slaap, waarbij voortdurend nieuwe ontdekkingen ter beschikking van de slapers worden gesteld.

De Bultex producten bekijken
Epeda
Epeda

de Mooie Slaap

Epeda heeft een lange geschiedenis in slaap. Het Franse merk ontstond in 1929 en combineert op briljante wijze het beste van technologie met de vruchten van ervaring. Verschillende generaties van ambachtslieden hebben bijgedragen aan de kennis van het Epeda merk. Je vindt er elegante producten, dankzij geselecteerde materialen (hennep, linnen, wol), nauwkeurige fabricageprocessen en geraffineerde ontwerpen. Het merk wordt gekenmerkt door de wil om in Frankrijk te produceren. Traditie en moderniteit, lokale verankering, dat zijn de kernwoorden van het merk.

De Epeda producten bekijken
Merinos
Merinos
Merinos
Merinos
Merinos

Het Franse bed, zoals je wilt!

Merinos, zijn matrassen die worden al meer dan 80 jaar in Frankrijk gemaakt. Het bed is niet alleen een plaats om te slapen, maar een plaats om te leven. Praten, yoga doen, lezen, spelen... Het is aan jou! Het merk Merinos hecht evenveel belang aan comfort als aan productdesign, zodat uw bed u het beste geeft. Het merk, dat vooral bekend staat om zijn matrassen met veren, is ook gespecialiseerd in milieuvriendelijke behandelingen. Merinos producten bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

De Merinos producten bekijken