Veilige betaling

Bij de Matrassenkoning hebt u verschillende mogelijkheden om uw bestelling in te stellen.

 

De veiligheid van uw transacties

Alle transacties op de site worden gecodeerd met SSL-technologie (Secure Sockets Layer) om de veiligheid van de gegevens te garanderen en worden beveiligd door de betalingsoplossing Adyen.

 

 

Eenmalige betaling (contant)
1 Bankkaart

U kunt betalen met Carte Bleue, MasterCard, Visa, Bancontact (voor België) via de beveiligde betaaloplossing Adyen.

logos paiement en carte bancaire

 

2 Paypal

Met PAYPAL kunt u snel betalen zonder uw bankgegevens op internet mee te delen: uw e-mailadres en wachtwoord volstaan.

logo Paypal

3 Overschrijving

U kunt ons ook betalen via overschrijving.
De bankgegevens zijn beschikbaar bij de selectie van de betaalmethode tijdens het voltooien van uw bestelling.

logo virement bancaire

Betaling in termijnen met Alma

Met Alma bieden wij u de mogelijkheid om uw betaling te spreiden door in meerdere termijnen te betalen. Het is eenvoudig en veilig!

 

1 Betaling in termijnen met Alma

Betaling in termijnen/uitgestelde betaling is mogelijk via onze partner Alma. De veiligheid van de betalingen wordt gewaarborgd door Alma en haar dienstverleners. Alle betalingen worden beschermd door 3D Secure.

Pas op : Controleer of je bankkaart nog geldig is na de laatste vervaldatum.

Bedrag van de aankopen

  • B2X : Alleen aankopen tussen 50, en €3.000,- komen in aanmerking voor betaling met Alma.
  • B3X : Alleen aankopen tussen 50, en €3.000,- komen in aanmerking voor betaling met Alma.
  • B4X : Alleen aankopen tussen 50, en €3.000,- komen in aanmerking voor betaling met Alma.

 

Kosten
Door in termijnen te betalen met Alma betaalt u geen kosten.
Alma is een beheerder van telepayment en geeft een elektronisch certificaat af dat geldt als bewijs van het bedrag en de datum van de transactie overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 1316 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

Annulering
Elke beëindiging van de AV tussen de verkoper en de klant heeft de beëindiging van de AV tussen Alma en de klant tot gevolg.

logo Alma

2 Betaling via krediet met Alma

Betaling
Betaling via krediet is beschikbaar voor de betaling van hun aankopen via onze partner Alma. De uitvoering van de betaling wordt bepaald door de ondertekening van de kredietovereenkomst die door Alma is voorgesteld. De Verkoper aanvaardt vooraf de toekenning van krediet tussen Alma en de klant overeenkomstig artikel L312-46 van het consumentenwetboek. Als Alma ermee instemt het krediet aan de klant toe te kennen, wordt het bedrag per krediet betaald overeenkomstig artikel L312-45 van de consumptiecode. Elke weigering van Alma om krediet te verlenen voor een bestelling kan ertoe leiden dat de bestelling wordt geannuleerd, tenzij de klant ermee instemt contant te betalen. Elke beëindiging van de Gebruiksvoorwaarden die de verkoper en de klant binden, leidt tot de beëindiging van de kredietovereenkomst tussen Alma en de klant. In geval van terugtrekking zullen de kosten en rente van de klant worden terugbetaald in overeenstemming met de regelgeving.

Bedragen van de aankopen
B10X : Alleen aankopen tussen 300 en 3 000 € komen in aanmerking voor betaling met Alma.

Kosten
Door 10 keer bij Alma te betalen, zullen de kosten van uw tegoed 4% van uw bestelling bedragen.

Veiligheid
Betalingen worden beveiligd door Alma en zijn dienstverleners. Alle betalingen worden beschermd door 3D Secure. Alma is een externe betalingsmanager en geeft een elektronisch certificaat uit dat het bedrag en de datum van de transactie zal bewijzen in overeenstemming met de bepalingen van artikel 1316 en volgende van het Burgerlijk Wetboek.

Bijzondere geval
In het geval van een overeenkomst van verkoop of levering van diensten met opeenvolgende uitvoering of geleverd binnen een lange periode, moet de Verkoper in zijn AV het tijdstip van aanvang van de levering of levering vermelden, voor meer details kunt u contact opnemen met de teams van alma op support@getalma.eu.

Veelgestelde vragen:
Nog vragen ?
Bezoek de Veelgestelde vragen van Alma
of neem rechtstreeks contact met hen op support@getalma.eu
Klik hier
Wat zijn de voorwaarden voor betaling in termijnen?
  • Betaling in termijnen is mogelijk voor aankopen van €50 tot €3000 voor 2x 3x en 4x, en van €300 tot €3000 voor 10x
  • De geaccepteerde kaarten zijn de uitgegeven kaarten in Frankrijk: Visa, Mastercard (in België: Visa, Mastercard en Bancontact).
  • Prepaid, virtuele en systematische machtigingskaarten worden niet geaccepteerd.
Ik wil in meerdere termijnen betalen, wat moet ik doen?
Op de betalingspagina selecteert u "Betalen in termijnen met Alma".
U ontvangt dan een samenvattende e-mail met de planning van uw vervaldagen en een herinneringsmail 3 dagen voor elke vervaldag.
Is betalen in termijnen met Alma veilig?
Alma voert systematisch een 3D Secure verificatie uit om te bevestigen dat u de eigenaar bent van de gebruikte kaart. Uw bank stuurt u vervolgens een bevestigings-sms of een push-notificatie in uw banktoepassing, om te bevestigen dat u degene bent die de transactie heeft geïnitieerd en dat deze niet frauduleus is.
Is betaling in termijnen mogelijk in uw winkels?
Betaling in termijnen is mogelijk in al onze winkels en de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen zijn dezelfde als voor onze website. Vraag de verkoper gewoon om in termijnen te betalen met Alma en hij zal u begeleiden.