Beschrijving

Ontdek onze Confort matras topper, een echte cocon van zachtheid die je nachten omtovert in een oase van welverdiende rust.
De Confort matras topper is ontworpen om uitzonderlijk zacht comfort te bieden. Met een royale dikte van 4 cm hult hij je elke nacht in een wolk van zachtheid, wat zorgt voor een rustgevende slaap en vredige dromen.

De kerntechnologie van deze matrastopper is polyurethaanschuim van hoge kwaliteit, met een laag van 3 cm die zich perfect aanpast aan de vorm van je lichaam. Dit geavanceerde schuim biedt optimale ondersteuning en zorgt voor een ongeëvenaard zacht gevoel.


De hoes van de matras topper kan verwijderd worden voor extra gebruiksgemak. Hij is gemakkelijk te verwijderen en te wassen, zodat je een perfecte hygiëne kunt behouden en de levensduur van je matras topper kunt verlengen.


Ventilatie is een belangrijk element van ons ontwerp en zorgt voor een optimale luchtcirculatie om een ideale temperatuur te behouden terwijl je slaapt. Je kunt dus afscheid nemen van onrustige nachten en genieten van een diepe, verkwikkende rust.


De Confort matras topper is gemaakt in Nederland en combineert expertise met kwaliteitsmaterialen voor een onvergelijkbare slaapervaring. Verwen jezelf met de ultieme luxe en stort je in een slaap van uitzonderlijke kwaliteit met onze Confort matras topper. Omdat elke nacht een koninklijke nacht verdient te zijn.

Kenmerken
Merk Le Roi du Matelas
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Zacht comfort
Dikte (cm) 4
Afmetingen 140x200
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 25
Belangrijkste Technologie Polyurethaanschuim
Tikkende compositie 100% polyester
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee

Découvrez pourquoi les clients adorent