Beschrijving

Geavanceerde technologie:
De Virgam HR Gel matras is ontworpen door twee geavanceerde technologieën te combineren voor optimaal comfort. Het is uitgerust met pocketveren die een precieze, persoonlijke ondersteuning garanderen voor elk deel van het lichaam. Daarnaast heeft het een laag gelschuim met een hoge veerkracht die zich vormt naar de contouren van het lichaam en zorgt voor een gevoel van frisheid en welzijn terwijl je slaapt.

Stevige ondersteuning:
Voor liefhebbers van stevige, uitgebalanceerde ondersteuning is de Virgam HR Gel matras ideaal. Dankzij de combinatie van micropocketveren en gelschuim met hoge veerkracht biedt het optimale ondersteuning voor de wervelkolom en bevordert het een gezonde houding tijdens de nacht.

Royaal comfort en dikte:
Met een dikte van 30 cm biedt deze matras luxueus comfort voor rustige nachten. De 7 comfortzones verlichten drukpunten en vormen zich perfect naar de verschillende delen van het lichaam, voor een rustgevende nachtrust.

Aanpasbaar aan alle slaaphoudingen:
Of je nu op je rug, buik of zij slaapt, de Virgam HR Gel matras past zich aan alle slaaphoudingen aan, zodat je comfortabel en zonder stress slaapt.

Onafhankelijk slapen en gevoelige rugondersteuning:
Dankzij de micro-pocketveringtechnologie biedt deze matras een uitstekende slaaponafhankelijkheid. U kunt vrij bewegen zonder uw partner te storen. Bovendien is het speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige rug en biedt het extra ondersteuning om eventuele pijntjes te verlichten.                                                

Gun uzelf een verkwikkende nachtrust met de Virgam HR Gel matras, een combinatie van geavanceerde technologie, stevige ondersteuning en zacht comfort. Dit matras is geschikt voor alle slapers en wordt aanbevolen voor mensen met specifieke behoeften op het gebied van rugondersteuning, en is de perfecte keuze voor een uitzonderlijke slaapervaring.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 30
Afmetingen 200x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 999
Belangrijkste Technologie Microveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Koudschuim, Viscoelastiche schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Aantal handgrepen 4
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Garnissage face A Mousse de confort
Garnissage face B Fibres hypoallergéniques

Découvrez pourquoi les clients adorent