Beschrijving

Helios gerold Matras - Medium Comfort & Stevige Ondersteuning

Ontdek de Helios matras, een perfecte combinatie van innovatieve technologie en ultiem comfort, ontworpen om u een onvergetelijke nachtrust te bezorgen. Met een exclusieve samenstelling van aeroflex en hybride schuim verlegt dit matras de grenzen van comfort en kwaliteit om u een diepe, verjongende rust te garanderen.

Geavanceerde technologie voor een goede nachtrust: De geavanceerde technologie van de Helios matras zorgt voor een perfecte balans tussen ondersteuning en comfort. Het aeroflexschuim biedt stevige ondersteuning en stimuleert een optimale uitlijning van de wervelkolom, terwijl het hybrideschuim een omhullende zachtheid biedt en zo de perfecte balans tussen stevigheid en zachtheid creëert.

Medium comfort voor een rustgevende slaap: Het Helios matras biedt medium comfort voor alle soorten slapers. Of u nu liever op uw rug, zij of buik slaapt, dit matras past zich aan uw voorkeuren aan om u een gepersonaliseerde en comfortabele rust te geven.

Goede slaaponafhankelijkheid: Dankzij de uitstekende slaaponafhankelijkheid is de Helios matras ideaal voor koppels. U kunt zich vrij bewegen tijdens de nacht zonder uw partner te storen.

Onderhoudsvriendelijk: De afneembare hoes van de Helios matras maakt het onderhoud eenvoudig. U kunt de hoes regelmatig wassen voor optimale hygiëne en om de levensduur van uw matras te verlengen. Bovendien beschermt de ingebouwde anti-huisstofmijt- en anti-allergiebehandeling u tegen allergenen, voor gezonde nachten zonder zorgen.

Gegarandeerde herkomst en kwaliteit: Het is de resultaat van vakmanschap en strenge kwaliteitsnormen. Elk matras ondergaat rigoureuze controles om de duurzaamheid te garanderen, zodat je helemaal gerust kunt zijn.

Trakteer uzelf op de luxe van een rustgevende slaap met het Helios matras. Herontdek het plezier om elke ochtend verkwikt wakker te worden en klaar te zijn voor de dag die voor je ligt.

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland PRC
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 19
Afmetingen 140x200
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 35
Belangrijkste Technologie Hybrid schuim
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Aeroflex schuim
Onafhankelijkheid slapen Goede
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B Mousse de confort
Dikte schuim 9
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Ja
Hypoallergene behandeling Ja

Découvrez pourquoi les clients adorent