Beschrijving

Pocketveertechnologie
De matras Adam is uitgerust met pocketveertechnologie, waardoor elke veer onafhankelijk kan werken en elk deel van je lichaam precies en op maat kan ondersteunen. Deze technologie bevordert ook een goede luchtcirculatie, waardoor de temperatuur van de matras en uw lichaam 's nachts beter kan worden geregeld.

Evenwich comfort
De matras Adam biedt evenwichtig comfort, wat betekent dat hij niet te stevig of te zacht is. Het is daarom geschikt voor een groot aantal slapers, ongeacht hun gewicht en slaappositie. U kunt comfortabel rusten en genieten van een goede nachtrust.

Stevige ondersteuning
De matras Adam biedt stevige ondersteuning, die uw lichaam 's nachts in een natuurlijke positie houdt, waardoor uw ruggengraat perfect wordt ondersteund. Deze steun is essentieel om rugpijn te voorkomen en elke ochtend in goede vorm wakker te worden.

Goede slaaponafhankelijkheid
Dankzij de technologie van de pocketveren biedt de matras Adam een goede slaaponafhankelijkheid. Dit betekent dat de bewegingen van uw partner u 's nachts niet zullen storen, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust zonder wakker te worden door plotselinge bewegingen.

Omkeerbaar en afneembaar
De matras Adam is omkeerbaar en afneembaar, zodat je de levensduur ervan kunt verlengen door hem regelmatig te draaien. Bovendien is de hoes afneembare en machinale wasbaar, wat het onderhoud en de reiniging vergemakkelijkt. U zult vele jaren kunnen genieten van een schone en gezonde matras.

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 21
Afmetingen 120x200
Slapen 1 persoon
Aantal veren (In 160x200) 610
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Polyurethaanschuim
Onafhankelijkheid slapen Goede
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B Mousse de confort
Dikte schuim 4

Découvrez pourquoi les clients adorent