Babymatras en kinderbed

Prijs
79€ 110€
Afmetingen
 1. 60x120
 2. 70x140
Technologie Hoe te kiezen ?
 1. Matras Schuim
Onthaal
 1. Zacht
 2. Dynamisch
Ondersteuning
 1. Zacht
 2. Gebalanceerde
Dikte matras
 1. 12
Zomerzijde - Winterzijde
 1. Ja
Behandeling anti-huisstofmijt
 1. Ja
 2. Neen
Merk
 1. LRDM
Filter
 • Prijs
 • 79€ 110€
 • Afmetingen
  1. 60x120
  2. 70x140
 • Technologie
 • Hoe te kiezen ?
  1. Matras Schuim
 • Onthaal
  1. Zacht
  2. Dynamisch
 • Ondersteuning
  1. Zacht
  2. Gebalanceerde
 • Dikte matras
  1. 12
 • Zomerzijde - Winterzijde
  1. Ja
 • Behandeling anti-huisstofmijt
  1. Ja
  2. Neen
 • Merk
  1. LRDM

Babymatras en kinderbed gevonden

Babymatras en kinderbed gevonden

Ontdek onze 60x120, 70x140 kindermatrassen, gemaakt in Frankrijk en België. Een selectie schuimrmatrassen om de beste slaapomstandigheden voor uw kind te garanderen.

Hoe kies je een babymatras?

Als ouder wil je het beste voor je kind. Een baby slaapt gemiddeld 16 uur per dag: het is een kwestie van het bed en matras kiezen dat het beste bij je baby past voor een goede nachtrust. Ontdek onze selectie kwaliteitsbabymatrassen gemaakt in Frankrijk door Le Roi du Matelas: comfort, veiligheid, hygiëne en welzijn tegen de beste prijs en thuis geleverd.

De babymatras: veilig naar bed

Veiligheid is één van de belangrijkste dingen om rekening mee te houden bij het kiezen van een babymatras: het is belangrijk dat kinderen veilig in bed kunnen slapen en bewegen. Het babymatras moet dus op de juiste maat voor het bed zijn, een kleiner matras kan leiden tot een ongeluk terwijl uw baby slaapt. De conventionele maat voor een babymatras is 60 x 120 cm of 70 x 140 cm, en 33 x 72 cm voor een matras bedoeld voor een klein bed als een wieg, zeer gewaardeerd in de kinderkamer of direct in de uw kamer.

Als het gaat om dikte, is het het beste om een babymatras van 12 tot 15 cm dik te kiezen.

Wat is de ideale dichtheid voor een babymatras?

Het comfort van de babymatras varieert afhankelijk van de dichtheid. De dichtheid is niet afhankelijk van de dikte van de babymatras. Het is inderdaad raadzaam om een babymatras met een juiste dichtheid te kiezen. Als de dichtheid te groot is, zal de matras te stevig zijn, als deze te zwak is, kan de matras inzakken.

Een dichtheid tussen 20 kg/m3 en 22kg/m3 voor een babymatras is ideaal om een uitstekend comfort voor onze baby's te garanderen.

Welk materiaal te kiezen voor een babymatras?

Tegenwoordig lijden steeds meer baby's en kinderen aan allergieën en andere ademhalingsproblemen. Bij Le Roi du Matelas worden onze babymatrassen gemaakt in Frankrijk en zijn Oeko-Tex gecertificeerd. De sanitaire zekerheid van een babymatras is belangrijk voor een goed comfort en een goede nachtrust. Bovendien kunnen verschillende materialen de vulling en de tijk van uw babymatras vormen. Dus welk materiaal kiezen voor het bed van uw kind?

Schuim: polyester, polyurethaan of visco-elastisch

Babyschuimmatrassen staan bekend om hun comfort en zijn zeer duurzaam en hebben een hoogwaardige geheugentechnologie die een stevig maar flexibel matras biedt. Deze schuim babymatrassen worden antibacterieel en schimmelwerend behandeld, met met onschadelijke producten. Zeer licht, babyschuim matrassen zijn een zeer goede keuze.

Latex

Er bestaan twee soorten latex voor uw babymatras: natuurlijke latex en synthetische latex. Dit materiaal is interessant vanwege de thermoregulatorische eigenschappen. Bovendien voorkomt latex allergieën omdat het bacteriële ontwikkeling voorkomt. Tot slot is de baby latex matras een flexibel product en zorgt voor een comfortabele ondersteuning.

Welk model babymatras verdient de voorkeur?

"Omkeerbare" babymatrassen

Veel gebruikt om comfortredenen, een omkeerbaar matras maakt het mogelijk om het babymatras aan het seizoen aan te passen. De vulling bestaat vaak uit schuim en de tijk is meestal van wol voor de winterkant en een stoffen tijk voor de zomerkant. Een goede manier om het babymatras aan het seizoen aan te passen met behoud van het stevige comfort, ongeacht de gekozen kant.

Babymatrassen met verwijderbare hoes.

De tijk van onze babymatrassen kan worden verwijderd om het eenvoudig in de machine schoon te maken. Dit zorgt voor een betere hygiëne van onze producten, vooral wetende dat een baby vaak last heeft van spuggen. Het afneembare babymatras kan gewassen worden: de tijk kan op 40 en 60 graden in een machine en voorkomt bacteriën en een antimijtbehandeling.

Ons advies

Overweeg om de matras van uw kind om de 3 tot 5 jaar te vervangen. Het beste is om te kiezen voor een nieuw babymatras, met een goede dikte en een juiste dichtheid voor uw baby. Bij Le Roi du Matelas zijn onze producten in Frankrijk gemaakt en verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt kiezen om in één van onze winkels uw aankopen te doen of online en uw bestelling bij thuis laten bezorgen in de kamer van uw keuze, met de mogelijkheid om uw oude beddengoed terug te nemen.

Alle maten van 1-persoonsmatrassen

Vind alle 2-persoonsmatrassen

Vind alle matrastechnologieën