Beschrijving

Personaliseer uw comfort: de Virgam Duo matras is ontworpen door micro-pocketvering te combineren met een laag gel- of visco-gelschuim met hoge veerkracht, zodat u uw comfort kunt personaliseren voor een uitzonderlijke nachtrust. Met deze matras vindt u het comfort dat u wilt!


Stevige ondersteuning: Geniet van optimale ondersteuning dankzij de stevigheid van de Virgam Duo matras, die uw lichaam de hele nacht effectief ondersteunt en rugpijn en ongemak helpt voorkomen.


30 cm dik comfort: Met een royale dikte van 30 cm biedt deze matras pluchen comfort met behoud van superieure stabiliteit, zodat u kunt opgaan in een rustgevende slaap.


Meerdere slaapposities: Dankzij het ergonomische ontwerp past de Virgam Duo matras zich aan verschillende slaapposities aan, voor een aangename slaapervaring, wat uw voorkeur ook is.


Slaaponafhankelijkheid en 7 comfortzones: U en uw partner kunnen genieten van een rustige nachtrust zonder gestoord te worden door elkaars bewegingen, dankzij de uitstekende slaaponafhankelijkheid van deze matras. Bovendien bieden de 7 comfortzones specifieke ondersteuning voor elk deel van uw lichaam voor maximale ontspanning.

Geschikt voor gevoelige rug: Het Virgam Duo matras wordt speciaal aanbevolen voor mensen met een gevoelige rug, omdat het de juiste ondersteuning biedt en drukpunten verlicht, zodat u verfrist en pijnvrij wakker kunt worden.

Afneembare hoes en eenvoudig onderhoud: Om je matras fris en schoon te houden, is de hoes afneembaar, zodat je hem gemakkelijk kunt wassen en onderhouden.

Gemaakt in België: De Virgam Duo matras is met zorg gemaakt in België, waardoor vakmanschap van hoge kwaliteit gegarandeerd is.

Verwen jezelf met de luxe van een rustgevende, comfortabele slaap met de Virgam Duo matras. De geavanceerde technologie, stevige ondersteuning, 30 cm dik comfort en aanpasbaarheid aan verschillende slaaphoudingen maken het een ideale keuze voor wie op zoek is naar een matras van topkwaliteit. Je profiteert van een goede slaaponafhankelijkheid en aanpasbaarheid voor gevoelige ruggen, en het praktische van een afneembare matras. Deze matras, gemaakt in België, combineert traditie en innovatie voor een uitzonderlijke slaapervaring. Doe geen toegevingen op uw slaap en kies voor de Virgam Duo matras voor rustige, verkwikkende nachten.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 30
Afmetingen 120x200
Slapen 1 persoon
Aantal veren (In 160x200) 999
Belangrijkste Technologie Microveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Koudschuim, Viscoelastiche schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Aantal handgrepen 4
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Garnissage face A Mousse de confort
Garnissage face B No flip, une face de couchage

Découvrez pourquoi les clients adorent