Beschrijving

De Seasons matras is de perfecte bondgenoot voor een goede nachtrust.

Hoge dichtheid schuim technologie
Het Seasons matras is gemaakt van schuim met een hoge dichtheid, waardoor het zeer duurzaam is. Dit schuim is in staat om zich aan te passen aan alle lichaamsvormen en slaaphoudingen. Hierdoor kunt u de hele nacht genieten van optimale ondersteuning.

Stevig comfort en stevige ondersteuning
Als u op zoek bent naar een stevig matras, zal de Seasons aan al uw verwachtingen voldoen. Het stevige comfort van deze matras zorgt ervoor dat uw lichaamsgewicht perfect wordt verdeeld voor een comfortabele en rustgevende slaap. De stevige ondersteuning biedt optimale ondersteuning voor uw wervelkolom.

Multi-positie slaaphouding
Of u nu op uw rug, buik of zij slaapt, de Seasons matras is geschikt voor alle slaaphoudingen. U kunt dus rustig slapen, welke positie u ook verkiest.

Goede slaaponafhankelijkheid
Als u uw bed deelt met een onrustige partner, geen zorgen, het Seasons matras biedt een uitstekende slaaponafhankelijkheid. Zo kunt u zich vrij bewegen zonder uw partner te storen.

Afneembaar, onbehandeld, met 4 verticale handgrepen, gemaakt in Nederland en met 5 jaar garantie. 
Het Seasons matras heeft nog veel meer voordelen. Het is afneembaar, waardoor het heel gemakkelijk schoon te maken is. Ook is het onbehandeld, dus veilig in gebruik. De 4 verticale handgrepen maken het matras makkelijk hanteerbaar. Tot slot is het gemaakt in Nederland en wordt het geleverd met 5 jaar garantie, zodat u zich veilig kunt voelen in uw gebruik.

Kortom, het Seasons matras is perfect voor mensen die houden van een stevig en comfortabel matras dat zich aan alle slaaphoudingen kan aanpassen. Met zijn hoge dichtheid schuim technologie en zijn vele voordelen, zal het u rustige en rustgevende nachten bieden.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Stevig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 27
Afmetingen 140x190
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 35
Belangrijkste Technologie Hybrid schuim
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Zomerzijde / Winterzijde Ja
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B No flip, une face de couchage
Verwijderbaar Ja
Aantal handgrepen 4
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee

Découvrez pourquoi les clients adorent