Beschrijving

Gebalanceerd comfort met pocketveertechnologie
De matras POLAIR is uitgerust met pocketveertechnologie voor optimale ondersteuning en uitstekende ventilatie. De pocketveren stellen de matras in staat zich aan te passen aan de morfologie van uw lichaam om u een gepersonaliseerd comfort te bieden. Deze technologie is ideaal voor mensen die 's nachts zweten omdat deze een uitstekende luchtcirculatie biedt.

9 comfortzones voor een goede nachtrust
De matras POLAIR is ontworpen met 9 verschillende comfortzones om perfecte ondersteuning te bieden voor elk deel van uw lichaam. Dit vermindert de drukpunten en zorgt voor een perfecte uitlijning van de wervelkolom tijdens de slaap. Het resultaat: Een rustgevende en pijnloze slaap.

Gemiddelde ondersteuning voor optimaal comfort
De matras POLAIR biedt gemiddelde ondersteuning voor optimaal comfort. Het is perfect voor mensen die behoefte hebben aan evenwichtige steun zonder aan comfort in te boeten. Deze ondersteuning helpt ook rugpijn en spierpijn te voorkomen.

Goede slaaponafhankelijkheid voor ononderbroken nachten
De matras POLAIR is ontworpen om uitstekende slaaponafhankelijkheid te bieden. De pocketveren en het schuim helpen de bewegingen van uw partner tijdens de nacht te verminderen, die u vreedzamer en rustgevend nachten van slaap geeft.

Een omkeerbaar en afneembaar matras voor een lange levensduur
De matras POLAIR is omkeerbaar en afneembaar voor een langere levensduur. U kunt de matras om de zes maanden retourneren voor een gelijkmatige slijtage en duurzaamheid. De hoes is eenvoudig te verwijderen voor eenvoudig schoonmaken en perfecte hygiëne. Het merk Dorsoline staat garant voor kwaliteit, het matras wordt in Nederland gemaakt met kwaliteitsmaterialen. Tot slot is de matras gegarandeerd 2 jaar om u absolute gemoedsrust te geven.

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Stevig comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 21
Afmetingen 140x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 609
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Polyurethaanschuim
Onafhankelijkheid slapen Goede
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B Mousse de confort
Dikte schuim 6

Découvrez pourquoi les clients adorent