Beschrijving

ADVANCED TECHNOLOGY: Palace-matras met microveringstechnologie in pocketvorm gecombineerd met een schuimlaag, die optimale ondersteuning en uitzonderlijk comfort biedt voor een rustgevende nachtrust.

IRM COMFORT EN FIRM SUPPORT: Ontworpen om stevig comfort te bieden dat het lichaam de hele nacht effectief ondersteunt, een gezonde houding bevordert en ongewenste drukpunten vermindert.

IDEALE DIKTE: Met een dikte van 26 cm combineert de Palace-matras een elegant ontwerp met een stevige structuur, wat zorgt voor een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid voor een ongeëvenaarde slaapervaring.

EXCEPTIONELE SLAAPONAFHANKELIJKHEID: Geniet van een rustige nachtrust dankzij de uitstekende slaaponafhankelijkheid, waardoor elke partner kan bewegen zonder de slaap van de ander te verstoren.

9-ZONE INNOVATIE: Met 9 verschillende comfortzones past de Palace-matras zich precies aan de contouren van het lichaam aan en biedt gedifferentieerde ondersteuning waar dat nodig is, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met een gevoelige rug.

Kenmerken
Merk Art Bedding
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Stevig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 26
Afmetingen 180x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 1189
Belangrijkste Technologie Microveren
Tikkende compositie Bamboevezels
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Hybride schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Aantal handgrepen 4
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Garnissage face A Mousse de confort
Garnissage face B No flip, une face de couchage

Découvrez pourquoi les clients adorent