Beschrijving

Pocktveertechnologie voor optimale ondersteuning : De matras Kamelia is uitgerust met hoogwaardige pocketveren die optimale ondersteuning bieden aan uw lichaam. De veren zijn verdeeld in 7 comfortzones, wat betekent dat elk deel van je lichaam optimaal wordt ondersteund voor een goede nachtrust.

Evenwichtig comfort voor rustige nachten : Kamelia biedt evenwichtig comfort, wat betekent dat het ideaal is voor mensen die een gevoel van zachtheid en stevigheid verkiezen. Het past zich aan uw lichaam aan om u een rustige en rustgevende slaap te bieden, ongeacht uw slaappositie.

Stevige ondersteuning voor uitlijning van de wervelkolom : De stevige steun van het matras Kamelia zorgt voor een optimale uitlijning van de ruggengraat, wat de pijn in rug en gewrichten vermindert. U wordt elke ochtend uitgerust en verfrist wakker.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid voor een ongestoorde slaap : Het Kamelia heeft een uitstekende slaaponafhankelijkheid, wat betekent dat de bewegingen van uw partner u 's nachts niet zullen storen. U kunt rustig slapen zonder gestoord te worden.

Geproduceerd in België met 2 jaar garantie : De matras Kamelia wordt in België gemaakt met materialen van topkwaliteit. Bovendien is het gegarandeerd 2 jaar om ervoor te zorgen dat u een nacht van serene slaap.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 21
Afmetingen 160x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 660
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Traagschuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Ja
Verwijderbaar Nee
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Garnissage face A Mousse à mémoire de forme
Garnissage face B Mousse de confort
Epaisseur de la mousse 2.5
Epaisseur de la mémoire de forme 2.5

Découvrez pourquoi les clients adorent