Beschrijving

Pocketveren- en geheugenschuimtechnologie: De matras Charme maakt gebruik van geavanceerde technologie die de voordelen van pocketveren combineert met visco-elastich schuim. Deze combinatie biedt stevige ondersteuning en evenwichtig comfort voor een optimaal gevoel van welzijn.

Gebalanceerd comfort : Het matras Charme is ontworpen om uitgebalanceerd comfort te bieden, geschikt voor alle soorten slapers. Wat uw slaappositie ook is, u kunt genieten van optimaal comfort dat drukpunten zal verlichten en een goede nachtrust zal garanderen.

Stevige ondersteuning : De matras Charme heeft een stevige steun die helpt een ideale positie van de ruggengraat te behouden om rugpijn te voorkomen. Pocketveren zorgen voor een homogene verdeling van het lichaamsgewicht voor een perfecte houding.

Dikte van 21 cm: Met een dikte van 21 cm biedt het matras Charme optimaal comfort voor dagelijks gebruik. Deze dikte zorgt er ook voor dat de matras vele jaren lang kan blijven genieten.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid : De matras Charme heeft een uitstekende slaaponafhankelijkheid dankzij de pocketveren die de bewegingen van uw partner verminderen. U kunt genieten van een goede nachtrust zonder gestoord te worden door de nachtbewegingen.

7 comfortzones : De matras Charme is ook uitgerust met 7 comfortzones voor doelgerichte ondersteuning van verschillende lichaamsdelen en aangepast aan de behoeften van slapers. Het is ook geschikt voor mensen met gevoelige rugproblemen, dankzij de geavanceerde technologie en de stevige ondersteuning.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 21
Afmetingen 90x200
Slapen 1 persoon
Aantal veren (In 160x200) 660
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Viscoelastiche schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Ja
Verwijderbaar Nee
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Voeringzijde A Mousse à mémoire de forme
Voeringzijde B Mousse de confort
Dikte schuim 2.5
Dikte traagschuim 2.5

Découvrez pourquoi les clients adorent