Beschrijving

Een betaalbaar matras voor optimaal comfort
De matras Badi van het merk Dorsoline is de perfecte keuze voor mensen die willen genieten van een kwaliteit slaapcomfort zonder te veel betalen. Met zijn aantrekkelijke prijs heeft de Badi geen concessies gedaan op het gebied van comfort. Het is speciaal ontworpen om iedere gebruiker evenwichtig comfort te bieden, ongeacht zijn of haar slaappositie.

Aeroflex schuimtechnologie voor persoonlijk comfort
De matras Badi is uitgerust met Aeroflex schuimtechnologie die een optimale gewichtsverdeling mogelijk maakt. Deze technologie zorgt er ook voor dat de luchtcirculatie 's nachts een constante temperatuur garandeert. Dankzij dit hoogwaardige schuim biedt de matras een ideale gemiddelde ondersteuning voor gepersonaliseerd comfort.

Goede slaaponafhankelijkheid
Het matras Badi garandeert een optimale slaaponafhankelijkheid dankzij de Aeroflex-schuimtechnologie. De bewegingen van uw partner zullen niet voelbaar zijn aan uw kant van het bed, zodat u de hele nacht van een goede nachtrust kunt genieten.

Omkeerbare en verwijderbare hoes voor optimale hygiëne
De matras Badi is omkeerbaar, waardoor hij zijn levensduur verlengt en een constant slaapcomfort garandeert. Het kan ook worden verwijderd om het onderhoud te vergemakkelijken en een optimale hygiëne te garanderen. De kap is machinaal wasbaar om mijten en andere allergenen effectief te verwijderen.

Geproduceerd in Nederland en 2 jaar garantie
De matras Badi wordt in Nederland gemaakt met hoogwaardige materialen om een optimale duurzaamheid te garanderen. Het merk Dorsoline biedt 2 jaar garantie voor deze matras. U kunt dus genieten van een rustige en comfortabele slaap in totale rust met de matras Badi.

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 16
Afmetingen 140x190
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 30
Belangrijkste Technologie Aeroflex schuim
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Alle lattenbodem, Bedbodem
Onafhankelijkheid slapen Goede
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B No flip, une face de couchage
Dikte schuim 14
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee

Découvrez pourquoi les clients adorent