WIE ZIJN WE?

logo lrdm

Uw slaapspecialist

Onze slaap speelt een belangrijk rol in ons leven, zowel voor ons fysiek als mentaal welzijn. Sinds 1988 werken we bij De Matrassenkoning met hart en ziel aan een uitgebreid productaanbod van onze eigen merken: Dorsoline, Swissway, Artbedding en Dreamway.
De kwaliteit van de grote merken aan de voordeligste prijzen op de markt.
 U bent bij ons aan het juiste adres voor matrassen - uiteraard - maar ook voor lattenbodems, bedframes, bedlinnen en tal van andere slaapartikelen.

Vandaag telt De Matrassenkoning 90 winkels verspreid over Frankrijk, België en Luxemburg. In elk van die landen hebben we onze eigen productiesite. Zo doen we beroep op lokale vakkennis, stimuleren we de werkgelegenheid en verminderen we onze ecologische voetafdruk!

Zowel vroeger, vandaag, als in de toekomst is uw nachtrust onze prioriteit.

Pierre-Laurent Cornu
CEO-oprichter van De Matrassenkoning

We kiezen voor een ecologische aanpak met ons Dreamway-gamma, matrassen gemaakt van natuurlijke (98% sap van de rubberboom) en duurzame materialen zoals latex, soja, biologisch katoen en bamboevezel.

We kiezen ook voor een klantgerichte aanpak. Al onze producten worden met zorg geselecteerd om precies aan uw verwachtingen te voldoen ... ongeacht uw slaaproutines, leefgewoontes of materiaalvoorkeuren (schuim, latex, veren, ...). We geven u 200 nachten de tijd om uw matras te testen. Bent u nadien niet tevreden? Dan betalen we zonder discussie uw geld terug.

De kwaliteit van uw slaap komt bij ons op de eerste plaats. We bieden u kleine prijzen voor een optimale kwaliteit, onze vakkennis, onze 30-jarige ervaring en de kwaliteit van onze diensten.

magasin lrdm