Oplegmatras

Zie Producten

Zie Producten

Zie Producten

Zie Producten

De oplegmatras is essentieel als u uw matras wilt beschermen om het langer in goede conditie te houden. De oplegmatras is ook een garantie voor extra comfort, vooral als uw matras niet stevig of zacht is. De technologie ervan zal dus de kwaliteiten van uw matras aanvullen en verbeteren. Door een extra dikte aan uw matras te geven, bevordert het uw positie in overeenstemming met uw morfologische behoeften.

De oplegmatras, de bondgenoot van uw nachtrust.

Een oplegmatras heeft veel eigenschappen. Het is om verschillende redenen een nuttig en comfortabel product:

 • Het regelt de temperatuur van het bed en wollen of katoenen oplegmatrassen zijn van nature verwarmend. Bamboe oplegmatrassen zullen frisheid bieden en zijn zeer gewaardeerd in de zomer. Die in schuim en latex verbeteren het comfort van uw matras.
 • Het past zich aan alle lichaamstypes aan en biedt wederom comfort en zachtheid.
 • Het beschermt de matras tegen de natuurlijke tijdslijtage en is ook zeer effectief tegen mijten die voor veel allergieën verantwoordelijk zijn.

Er zijn verschillende soorten oplegmatrassen beschikbaar

Er zijn verschillende soorten oplegmatrassen en niveaus van comfort. Net als de matras worden ook hier verschillende technologieën gebruikt en hebben ze verschillende eigenschappen:

  • Een schuim oplegmatras zorgt voor meer comfort. Als u van stevigheid houdt, kies dan voor polyurethaan.
  • Traagschuim oplegmatrassen werken omhullend, ideaal om drukpunten te elimineren.
  • De latex oplegmatras biedt stevigheid en comfort, perfect tegen allergieën.

De juiste oplegmatras kiezen

 • - Als u een oplegmatras koopt omdat uw matras oud is en u nog niet in een nieuwe matras wenst te investeren, kiest u het beste een oplegmatras met dezelfde eigenschappen en technologie als uw huidige matras, die met de tijd mogelijk zijn eigenschappen heeft verloren. Zo heeft zal u de indruk hebben dat u voor een lagere prijs een nieuw zacht matras hebt.
 • Als u een topmatras koopt om te anticiperen op de slijtage van uw matras, vermenigvuldigt u de effecten en kwaliteit van uw matras en garandeert u zijn langere levensduur. Hiervoor heeft u de keuze uit een oplegmatras met een synthetische of natuurlijke vulling, traagschuim of latex. Net als bij het kiezen van uw matras zal u moeten bepalen wat uw slaapbehoeften zijn, met name met betrekking tot uw lichaamsbouw, om de topmatras van uw dromen te vinden en zo een heerlijke rustige nacht in uw bed door te brengen.

Het kiezen van de juiste maat van de oplegmatras

Een van de belangrijkste punten bij het kopen van een oplegmatras is de grootte. Het is van groot belang dat de maat van het product met die van de matras overeenkomt. Daarom bieden wij alle maten oplegmatrassen aan: 70x190cm, 80x200 cm, 90x200 cm, 140x190cm, 140x200 cm, 160 x 200 cm, 180x200 cm of zelfs 200x200cm. Sommige producten hebben banden aan de 4 hoeken om de oplegmatras goed aan de matras te kunnen bevestigen.

De juiste dikte van de matrasbeschermer kiezen

De dikte van de matrasbeschermer is belangrijk omdat een dikke oplegmatras de hoogte van uw bed aanzienlijk zal veranderen. De hoeslakens zijn over het algemeen ontworpen voor de hoogte van een matras. Voordat u in nieuwe lakens investeert, meet de maximale dikte van uw toekomstig oplegmatras. De dikte is voor bepaalde soorten topmatrassen belangrijker, dus maak uw juiste keuze voordat u uw topmatras koopt.

Onderhoud van uw oplegmatras

Een topmatras zorgt voor extra comfort en welzijn in bed. Het is gemakkelijker te onderhouden dan een matras omdat het lichter en beter hanteerbaar is. Draai het regelmatig om het comfort te behouden. Als er vlekken op komen, gebruik dan een beetje witte azijn en dep het vervolgens op de vlek. Spoel het tenslotte met wat water en een schone spons af. Uw topmatras zal weer als nieuw zijn en uw matras er onder blijft ook beschermd.

Of het nu gaat om schuim, latex of traagschuim, een topmatras is een kwaliteitsproduct dat extra zachtheid en comfort in bed biedt. Le Roi du Matelas biedt u een hele reeks oplegmatrassen die op voorraad zijn die gratis in de winkel afgehaald kunnen worden of via thuisbezorging.