Beschrijving

11 cm dik voor optimaal comfort 
Met zijn 11 cm dik biedt de Hybrid 35 T11 matras topper u optimaal comfort voor uw slaapavonden. Hiermee kunt u diep rusten dankzij de hoogwaardige HR-schuimtechnologie.

HR-schuimtechnologie voor perfecte ondersteuning 
De HR-schuimtechnologie die wordt gebruikt bij de fabricage van deze matrasbopper zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. Zo kun je de hele nacht comfortabel slapen, zonder pijn in je rug of schouders te voelen.

Afneembare hoes voor onberispelijke hygiëne 
De Hybrid 35 T11 matras topper is dankzij de afneembare hoes gemakkelijk te onderhouden. U kunt uw matras topper regelmatig wassen, voor onberispelijke hygiëne en een langere levensduur.

Anti-acarische en anallergische behandeling voor een gezonde slaap 
De Hybrid 35 T11 matrastopper wordt behandeld met anti-acaries en anallergisch, voor een gezonde en herstellende slaap. Mensen met allergieën kunnen in alle rust slapen, zonder het risico van allergieën of irritatie.


Gemaakt in Nederland en gegarandeerd voor 2 jaar 
De Hybrid 35 T11 matrastopper is gemaakt in Nederland, een land dat bekend staat om zijn bedding knowhow. Het merk Swissway garandeert ook 2 jaar garantie op dit product.


Kortom, de Swissway Hybrid 35 T11 matrastopper is een kwaliteitsproduct dat aan uw verwachtingen voldoet op het gebied van comfort, onderhoud en hygiëne. Trakteer uzelf op nachten van rustgevende slaap en absolute ontspanning, dankzij deze topkwaliteit matras topper!

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Dikte (cm) 11
Afmetingen 160x200
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 35
Belangrijkste Technologie Koudschuim
Tikkende compositie Polyester + Bamboevezels
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Ja
Hypoallergene behandeling Ja
Ventilatie Heel Goed

Découvrez pourquoi les clients adorent