Gerold Matrassen

Prijs
 1. 200,00 - 399,99
 2. 400,00 - 599,99
 3. 600,00 - 799,99
 4. 800,00 en meer
Technologie
 1. Matras Veren
 2. Matras Schuim
 3. Matras Latex
Afmetingen
 1. 90x190
 2. 90x200
 3. 140x190
 4. 140x200
 5. 160x200
 6. 180x200
Ondersteuning
 1. Zacht
 2. Gebalanceerde
 3. Stevig
Slaappositie
 1. Op de rug
 2. Op de buik
 3. Op de zij
 4. Multi-positie
Filter
 • Prijs
  1. 200,00 - 399,99
  2. 400,00 - 599,99
  3. 600,00 - 799,99
  4. 800,00 en meer
 • Technologie
  1. Matras Veren
  2. Matras Schuim
  3. Matras Latex
 • Afmetingen
  1. 90x190
  2. 90x200
  3. 140x190
  4. 140x200
  5. 160x200
  6. 180x200
 • Ondersteuning
  1. Zacht
  2. Gebalanceerde
  3. Stevig
 • Slaappositie
  1. Op de rug
  2. Op de buik
  3. Op de zij
  4. Multi-positie

Gerold Matrassen gevonden

Gerold Matrassen gevonden

Ontdek onze Click'n Sleep-matrassen, een assortiment van matrassen met pocketveren, latex en hoge veerkracht schuim, geleverd in een vacuümverpakking, voor een snellere installatie en levering. Pak uw kartonnen doos uit in de kamer van uw keuze, open het plastic en rol uw matras uit, die binnen enkele minuten weer zijn oorspronkelijke vorm aanneemt. Meer weten over deze matras.

De juiste Clickn'sleep matras kiezen

Een nieuwe trend in de matrassenwereld is enkele jaren geleden begonnen: de opgerolde matras. Le Roi du Matelas biedt u het Clickn'sleep-concept, een hoogwaardig vacuüm gecomprimeerd matras, opgerold en verpakt om ruimte te besparen. U ontvangt uw schuim- of latexmatras thuis in een gemakkelijk te verplaatsen kartonnen doos voor in uw kamer. U hoeft alleen uw pakket uit te pakken, de matras zal zijn vorm terugnemen, en genieten van een rustige en comfortabele nacht.

Onze Clickn'Sleep opgerolde matrassen

Samengeperst en opgerold matras

Om de opslagruimte te optimaliseren en de levering te vergemakkelijken, heeft het concept van de opgerolde matras zowel de fabrikant als consumenten uiterst tevredengesteld. Om een matras in deze vorm te verkrijgen, wordt de lucht volledig uit de matras verwijderd om het volume aanzienlijk te doen verminderen. Vervolgens wordt de matras opgerold en in een kartonnen doos opgeborgen.

De verschillende soorten Clickn'Sleep-matrassen

Bij Le Roi du Matelas vindt u twee soorten opgerolde matrassen namelijk in: HR-schuim en latex. U zult genieten van het comfort van een HR-schuimmatras en de drukzones van de latexmatras en zijn slaaponafhankelijkheid. Onze Clickn'Sleep-matrassen zijn daarom voor alle soorten slapers geschikt en in verschillende afmetingen verkrijgbaar.

Waarom een Clickn'Sleep-matras kiezen?

Matraskwaliteiten behouden

Ondanks de compressie van de matras, verliest u de eigenschappen van het matras niet. HR-schuim en latex zijn elementen die door compressie niet worden beschadigd. Zodra de volledige vorm van de matras is bereikt, kunt u erop gaan liggen en heerlijk van een goede nachtrust genieten.

HR-schuim zorgt ervoor dat een matras na compressie naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. De dichtheid en veerkracht van HR-schuim matrassen zijn de twee essentiële criteria voor het kiezen van een matras. Hoe hoger de dichtheid en veerkracht van het HR-schuim, hoe hoger de kwaliteit van de matras en hoe beter deze na verloop van tijd zal zijn. Latex geeft een matras met verschillende comfortzones en mensen met chronische pijn hebben er alle belang bij om een latexmatras te kiezen. Het latexmatras ondersteunt het lichaam goed en biedt u een omhullend gevoel. Met een latexmatras profiteert u van een natuurlijke temperatuurregeling zonder nachtelijk zweten.

Gemakkelijke levering

Het eerste voordeel van de oprolbare matras is de levering. De compressie van de matras in een kartonnen doos maakt het veel gemakkelijker om deze op te bergen en af te leveren. De bezorger zal u een lichter, minder omvangrijk pakket bezorgen. U kan deze vervolgens eenvoudig in uw kamer plaatsen.

Snelle installatie

Het Clickn'Sleep-matras komt dus in een doos bij u thuis en u legt deze in uw kamer. Open de doos, haal uw opgerolde matras eruit en verwijder voorzichtig het plastic rond de matras. De matras kan zich dan uitrollen en zal na enkele uren vanzelf weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. Afhankelijk van het model kan dit meer of minder tijd in beslag nemen.

Onderhoud van uw opgerolde matras

Zoals alle matrassen, moet u het hele jaar door voor uw matras zorgen. Draai hem regelmatig om hem in perfecte vorm te houden. Aarzel niet om het te stofzuigen om stof en vuil te verwijderen op het bovenste gedeelte. Aarzel niet om een matrasbeschermer te gebruiken om de levensduur van uw matras te verlengen. En als u uw matras bevlekt, maak deze dan onmiddellijk schoon met een spons gedrenkt in heet water en droog deze vervolgens met een schone doek.

Alle maten van 1-persoonsmatrassen

Vind alle 2-persoonsmatrassen