Beschrijving

De Prestige-matras: de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning

De matras combineert comfort en stevige ondersteuning voor vredige en rustgevende nachten. De Prestige matras is uitgerust met de nieuwste technologie.

Geavanceerde technologie voor optimaal comfort
De Prestige matras is ontworpen met microveren en schuim met een hoge dichtheid voor optimaal comfort. Deze combinatie biedt een grote stevigheid voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam gedurende de hele nacht. De dikte van 26 cm zorgt ook voor een uitstekende slaaponafhankelijkheid, zodat u kunt genieten van een rustige slaap zonder gestoord te worden door de bewegingen van uw partner.

Hoogwaardige functies voor een slaap op maat
De Prestige-matras kan ook perfect worden aangepast dankzij de 9 comfortzones. Deze zones zijn ontworpen om de rondingen van uw lichaam te volgen en u optimale ondersteuning te bieden. Zo kunt u genieten van een slaap op maat die voldoet aan uw behoeften en voorkeuren. Bovendien maken de verticale handgrepen het verplaatsen van de matras gemakkelijk, wat een pluspunt is voor regelmatige reiniging en onderhoud.

Een kwaliteitsproduct en lokale productie 
De Prestige matras is gemaakt in Nederland voor een verantwoorde en ethische keuze. En met 5 jaar garantie kunt u gerust zijn, wetende dat u nog vele jaren van uw matras kunt genieten.

Kortom, de Prestige matras is ideaal als u houdt van een stevig en comfortabel matras met optimale maatwerkmogelijkheden. Kies voor de Prestige matras en geniet van een vredige en rustgevende slaap!

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Stevig comfort
Steun Stevig
Dikte (cm) 26
Afmetingen 140x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 1189
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Hybride schuim
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Ja
Hypoallergene behandeling Ja
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B Mousse de confort

Découvrez pourquoi les clients adorent