Beschrijving

De Panama matras: zeer stevige ondersteuning voor optimaal comfort

Geavanceerde technologie: Veren en 5 comfortzones 
De Panama matras is uitgerust met veertechnologie voor een stevige en langdurige ondersteuning. Dankzij de 5 comfortzones past het zich perfect aan alle delen van uw lichaam aan voor een optimale ondersteuning van uw wervelkolom.

Stevig comfort voor een goede nachtrust 
Het stevige comfort van de Panama matras zorgt voor een goede nachtrust. U wordt uitgerust en energiek wakker. U kunt eindelijk afscheid nemen van rugpijn en onrustige nachten!

Zeer stevige ondersteuning voor veeleisende slapers 
Als u op zoek bent naar zeer stevige ondersteuning, dan is de Panama matras iets voor u. Het biedt perfecte ondersteuning voor uw lichaam in alle omstandigheden. Wat uw slaaphouding ook is, de Panama matras garandeert u een goede nachtrust.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid voor individueel comfort 
De Panama matras heeft een uitstekende slaaponafhankelijkheid. Dit betekent dat u zich gedurende de nacht vrij kunt bewegen zonder uw partner te storen. Zo geniet iedereen van individueel comfort voor een rustige nachtrust.

Praktische horizontale handgrepen en Belgische kwaliteitsproductie 
De Panama matras is uitgerust met 4 horizontale handgrepen voor een gemakkelijk transport en installatie. Gemaakt in België, is deze matras gegarandeerd zonder chemische behandeling voor een gezond comfort.

Kortom, de Panama matras is ideaal voor veeleisende slapers die op zoek zijn naar een zeer stevige ondersteuning en een gepersonaliseerd comfort. Dankzij zijn veertechnologie en 5 comfortzones biedt hij een optimale ondersteuning van uw wervelkolom. De uitstekende slaaponafhankelijkheid en de praktische horizontale handgrepen maken van de Panama matras een praktisch product. De kwaliteit van de Belgische productie en de afwezigheid van chemische behandelingen maken er een gezonde keuze van die uw welzijn respecteert.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Stevig comfort
Steun Zeer stevig
Dikte (cm) 24
Afmetingen 140x190
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 638
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Aeroflex schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Nee
Aantal handgrepen 4
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Voeringzijde A Fibres hypoallergéniques
Voeringzijde B No flip, une face de couchage

Découvrez pourquoi les clients adorent