Beschrijving

Monceau matras - Uitgebalanceerd comfort en ondersteuning

De Monceau matras biedt een superieure slaapervaring dankzij de geavanceerde technologie en innovatieve eigenschappen. Dit matras is ontworpen om aan ieders behoeften te voldoen en garandeert een uitgebalanceerde ondersteuning en optimaal comfort voor rustgevende, revitaliserende nachten.

De pocketveringtechnologie van de Monceau-matras zorgt voor een nauwkeurige ondersteuning en een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht, wat een rustgevende, ononderbroken slaap bevordert.

Geniet van uitgebalanceerd comfort dat zich aanpast aan uw lichaam, met een omhullend zacht gevoel en optimale ondersteuning voor alle slaaphoudingen.

Dankzij de uitgebalanceerde ondersteuning houdt de Monceau-matras uw wervelkolom in lijn en vermindert spanning en rugpijn voor een rustgevende nachtrust.

De 5 comfortzones van de Monceau-matras bieden gedifferentieerde ondersteuning voor elk lichaamsdeel, bevorderen een optimale uitlijning van de wervelkolom en verlichten drukpunten.

Met een dikte van 25 cm biedt de Monceau-matras uitzonderlijk comfort en optimale ondersteuning voor een slaap van superieure kwaliteit.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid: Minimaliseer storingen veroorzaakt door de bewegingen van uw partner dankzij de uitstekende slaaponafhankelijkheid van de Monceau-matras, die rustige, ononderbroken nachten garandeert.

De Monceau-matras is speciaal ontworpen voor mensen met een gevoelige rug en vormt zich naar de contouren van uw lichaam voor persoonlijke ondersteuning en optimale ontlasting van drukpunten.

De afneembare hoes van het Monceau-matras maakt het gemakkelijk en hygiënisch te onderhouden, wat zorgt voor een matras die langer meegaat en gezonde, zorgeloze nachten.

Gun uzelf de luxe van een goede nachtrust met de Monceau-matras. Herontdek het plezier om elke ochtend fris wakker te worden en klaar te zijn voor een nieuwe dag.

Kenmerken
Merk Swissway
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Evenwichtig comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 25
Afmetingen 160x200
Slapen 2 personen
Aantal veren (In 160x200) 690
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Traagschuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Voeringzijde A Fibres hypoallergéniques
Voeringzijde B Mousse à mémoire de forme

Découvrez pourquoi les clients adorent