Beschrijving

De technologie van de polyetherschuim
De matras Minime is uitgerust met een polyether schuimtechnologie die comfort biedt tegen een lage prijs. Dit schuim is ontworpen om de contouren van het lichaam van de gebruiker te volgen, voor optimale ondersteuning.

Zacht comfort
Het zachte comfort van de matras Minime is een van de belangrijkste voordelen. Deze matras is ontworpen om de gebruiker een gevoel van zachtheid te geven. Dankzij het polyether schuim is het mogelijk om de hele nacht comfortabel te slapen, zonder pijn of ongemak te voelen.

Gemiddelde ondersteuning
De matras Minime biedt een medium ondersteuning, wat betekent dat hij niet te stevig of te zacht is. Deze steun is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan evenwichtige steun voor hun rug en lichaam. Dankzij de 9 cm samenstelling van 16 kg/m3 polyurethaanschuim biedt dit matras stevige, maar comfortabele ondersteuning.

Dikte van 9 cm
De matras Minime is 9 cm dik, waardoor het een relatief dunne matras is. De polyether schuimtechnologie zorgt er echter voor dat het optimaal comfort biedt, zelfs met een kleinere dikte.

Gemaakt in België
De matras Minime is geheel in België gemaakt, wat een superieure kwaliteit garandeert. Bovendien vermindert de productie in België de CO2-voetafdruk van het product, waardoor het een ecologische keuze is.

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 2 jaar
Comfort Zacht comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 9
Afmetingen 180x200
Slapen 2 personen
Dichtheid (kg/m³) 16
Belangrijkste Technologie Aeroflex schuim
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Alle lattenbodem, Bedbodem
Secundaire technologie Polyurethaanschuim
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Voeringzijde A Mousse de confort
Voeringzijde B No flip, une face de couchage
Dikte schuim 9
Verwijderbaar Nee
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee

Découvrez pourquoi les clients adorent