Beschrijving

Aeroflex schuim en viscose-elastich schuimtechnologie
De matras Joy maakt gebruik van aeroflex schuim en viscose-elastich schuimtechnologie voor uitzonderlijk comfort. Het aeroflex-schuim is een schuim met hoge dichtheid dat stevige ondersteuning biedt, terwijl de viscose-elastich schuim een perfecte aanpassing aan de lichaamsvorm mogelijk maakt voor een omhulend comfort. Samen bieden deze twee technologieën een perfecte combinatie van ondersteuning en comfort.

Omhuld comfort
De matras Joy biedt een omhulend comfort, dankzij de technologie van aeroflex en visco-elastische schuim. Deze unieke combinatie van schuim zorgt ervoor dat de matras perfect aan de vorm van uw lichaam kan worden aangepast, waardoor stevige ondersteuning wordt geboden waar het nodig is en comfortabel comfort waar het gewenst is.

Gemiddelde ondersteuning
De matras Joy biedt medium ondersteuning, perfect voor mensen die stevige steun nodig hebben maar geen comfort willen opofferen. De gemiddelde ondersteuning zorgt ervoor dat de matras zich kan aanpassen aan de vorm van uw lichaam en voldoende ondersteuning biedt om pijn en spanning te voorkomen.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid
De matras Joy biedt uitstekende slaaponafhankelijkheid, wat betekent dat u 's nachts niet gestoord zult worden door de bewegingen van uw partner. Dit is vooral belangrijk voor koppels die verschillende slaapschema's hebben of die de neiging hebben om veel te bewegen tijdens de nacht.

Geschikt voor gevoelige rugleuningen, 5 jaar garantie
De matras Joy is geschikt voor gevoelige rugleuningen, dankzij het aeroflex schuim en de elastische geheugentechnologie. Deze unieke combinatie van schuim biedt waar nodig stevige ondersteuning en gezellig comfort waar gewenst, wat perfect is om rugpijn te verlichten. Tot slot is de Joy matras gegarandeerd voor 5 jaar, wat u extra gemoedsrust geeft.

 

Kenmerken
Merk Dorsoline
Productieland Nederland
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Omhullende comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 18
Afmetingen 70x190
Slapen 1 persoon
Dichtheid (kg/m³) 45
Belangrijkste Technologie Aeroflex schuim
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Lattenbodem met latten <5cm, Alle lattenbodem, Bedbodem, Electrische lattenbodem
Secundaire technologie Viscoelastiche schuim
Onafhankelijkheid slapen Goede
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Voeringzijde A Mousse à mémoire de forme
Voeringzijde B Mousse de confort
Dikte schuim 11.5
Dikte traagschuim 5
Verwijderbaar Nee
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee

Découvrez pourquoi les clients adorent