Beschrijving

Pocketveren technologie: De matras Biloba maakt gebruik van de modernste technologie om kwaliteitsslaap te garanderen. De ingepakte veren zijn ontworpen om in uw lichaamsvorm te passen en bieden persoonlijke ondersteuning en een grote slaaponafhankelijkheid. Je kunt bewegen zonder je partner wakker te maken!

Zacht comfort: comfort is een van de belangrijkste elementen bij het kiezen van een matras. Met zijn zachte comfort biedt het matras Biloba een zacht gevoel aan je lichaam zodra je erop ligt. Je zult gehuld zijn in een zoetheid die je zal helpen ontspannen na een drukke dag.

Medium ondersteuning: hoewel de matras Biloba zacht is, biedt hij ook gemiddelde ondersteuning voor je rug. Dit betekent dat je lichaam goed wordt ondersteund terwijl je geniet van een gevoel van zacht comfort. Als u rugklachten heeft of gewoon op zoek bent naar een matras dat u optimale ondersteuning biedt, dan is de Biloba matras iets voor u!

7 comfortzones: Voor een persoonlijke slaapervaring is de matras Biloba voorzien van 7 comfortzones. Dit betekent dat elk deel van je lichaam specifiek wordt ondersteund. Zo zal je lichaam de hele nacht in een comfortabele en ontspannende positie verkeren.

Geschikt voor gevoelige ruggen: als u rugklachten heeft of gewoon op zoek bent naar een matras dat bij uw lichaam past, dan is de matras Biloba de ideale oplossing. Het is speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de behoeften van mensen met rugproblemen of rugpijn. Het zachte comfort en de gemiddelde ondersteuning van de matras zorgen voor een optimale verlichting van uw gevoelige rug.

Kenmerken
Merk Swissway
Productieland België
Click & Collect Ja
Garantie 5 jaar
Comfort Zacht comfort
Steun Medium
Dikte (cm) 23
Afmetingen 70x200
Slapen 1 persoon
Aantal veren (In 160x200) 660
Belangrijkste Technologie Pocketveren
Tikkende compositie 100% polyester
Compatibele bedbodem Alle lattenbodem, Boxsprings, Bedbodem
Secundaire technologie Viscoelastiche schuim
Onafhankelijkheid slapen Uitstekende
Zomerzijde / Winterzijde Nee
Verwijderbaar Ja
Anti-mijt behandeling Nee
Hypoallergene behandeling Nee
Garnissage face A Mousse à mémoire de forme
Garnissage face B Mousse à mémoire de forme
Epaisseur de la mémoire de forme 5

Découvrez pourquoi les clients adorent