Kussensloop

Prijs
6€ 13€
Afmetingen
 1. 50x70
Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
 1. 40x60
 2. 50x70
 3. 63x63
Materiaal (Stof)
 1. Katoen
 2. Percale van katoen
Stijl
 1. Uni
Kleuren
 1. Zink
 2. Wit
 3. Blauw
 4. Hemelsblauw
 5. Crème
 6. Geel
 7. Magenta
 8. Roze
 9. Zand
 10. Taupe
 11. Groen
Materiaal
 1. Stof
Behandeling anti-huisstofmijt
 1. Neen
Behandeling allergeen
 1. Ja
Vorm
 1. Hoes
Merk
 1. LE ROI DU MATELAS
Filter
 • Prijs
 • 6€ 13€
 • Afmetingen
  1. 50x70
 • Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
  1. 40x60
  2. 50x70
  3. 63x63
 • Materiaal (Stof)
  1. Katoen
  2. Percale van katoen
 • Stijl
  1. Uni
 • Kleuren
  1. Zink
  2. Wit
  3. Blauw
  4. Hemelsblauw
  5. Crème
  6. Geel
  7. Magenta
  8. Roze
  9. Zand
  10. Taupe
  11. Groen
 • Materiaal
  1. Stof
 • Behandeling anti-huisstofmijt
  1. Neen
 • Behandeling allergeen
  1. Ja
 • Vorm
  1. Hoes
 • Merk
  1. LE ROI DU MATELAS

Kussensloop gevonden

Kussensloop gevonden

Ontdek onze kussenslopen en bolsters van 100% ultrazacht katoen, van superieure kwaliteit geweven, zeer strak, zacht en zeer resistent, bekend om zijn hoge absorptievermogen. Kussenslopen of bolsterslopen dragen bij aan de goede bescherming van uw hoofdkussen. Verkrijgbaar in verschillende effen of bedrukte kleuren, onze kussenslopen en bolsterovertrekken zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen in de machine worden gewassen op 60°. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 63 x 63 cm en 50 x 70 cm.

De kussensloop, een onmisbaar item voor het bed

De kussensloop een essentieel onderdeel van het beddengoed en heeft zowel een esthetisch als een beschermende functie. Er bestaan nu veel meer soorten dan de vroegere traditionele katoenen kussenslopen, nu kunt u perkal, satijn of zelfs linnen voor uw beddengoed kiezen. Een kussensloop moet aan specifieke eigenschappen voldoen om aan een goede nachtrust bij te dragen.

Uw kussensloop kiezen

Kussenslopen worden vaak verkocht in een set met een laken of dekbedovertrek. Ze passen bij de kleuren en het design van uw beddengoed. Als u uw eigen bedset samen wenst te stellen, hebben we enkele tips voor u.

Rechthoekig of vierkant

Het eerste is om de maat van uw kussen op te nemen. Over het algemeen zijn er kussenslopen in twee vormen: vierkant of rechthoekig. Kussen hebben meestal een standaardmaat, maar misschien heeft u een ergonomisch rechthoekig kussen of een vierkant formaat dat groter is dan gemiddeld. Meet uw kussen goed voordat u uw aankoop doet.

Een kwaliteitskussensloop gaat langer mee

Het is belangrijk om de beste kwaliteit voor uw kussensloop te kiezen zodat deze langer meegaat. Er is niets zo onaangenaam als een product dat na enkele wasbeurten er al slecht uitziet. De kussensloop zal zeer regelmatig schoongemaakt moeten worden en dus moet deze bestand zijn tegen langdurig wassen, drogen en strijken. De draden van onze stoffen zijn versterkt om een hoogwaardige kwaliteit te produceren.

Verschillende stoffen

Het is belangrijk om het materiaal van uw kussensloop op basis van uw smaak en wensen te kiezen. Katoen, is zeer resistent en het meest geprezen vanwege al zijn voordelen: zeer ademend, het absorbeert 's nachts het zweet en biedt een optimaal comfort op lange termijn. Perkal, is dunner dan katoen en heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding voor kwaliteitsbeddengoed. Satijn, zacht en delicaat, satijn geeft een luxueuze touch aan uw kamer. Linnen, voor liefhebbers van ecologische stoffen is dit de beste keuze. Linnen is zeer ademend, resistent, antibacterieel en neemt het vocht goed op.

Verschillende kleuren

De kussensloop is het decoratieve element van uw bed. De slaapkamer is een belangrijke kamer in de woning. In uw slaapkamer trekt voornamelijk het beddengoed de aandacht. Daarom is het nodig om hier veel aandacht aan te besteden. Gebruik voor uw kussensloop dezelfde kleurentint als die van uw beddengoed voor een perfecte combinatie. Met wit zullen, pasteltinten geven een cocooning-gevoel in uw kamer en nodigen u uit om heerlijk te gaan liggen. Felle kleuren zullen door scherpere tinten een dynamische toets brengen en een saaie kamer leven inblazen. Patronen geometrische of bloemige elementen geven een extra touch aan uw eenvoudige decoratie.

Duurzaam onderhoud van uw kussensloop

Om uw kussenslopen zo lang mogelijk te houden. Of uw kussensloop nu van wit katoen, satijn, perkal of linnen is, geef de voorkeur aan een delicate reiniging om de draden van de stof in goede staat te behouden en uw kussensloop na verloop van tijd niet te beschadigen.

Het reinigen van uw kussensloop

De kussensloop moet regelmatig gewassen worden. Nacht na nacht hopen zich zweet en dode huid op en transformeren het in een nest vol bacteriën. Het is daarom noodzakelijk om uw kussensloop minstens één keer per week in de machine te wassen om de originele witte kleur te behouden. Voor volledige hygiëne reinigt u uw kussen minstens één keer per jaar.

Vind alle maten kussenslopen