Set beddengoed

Wanneer u al uw beddengoed of het grootste deel van uw beddengoed moet vernieuwen, kiest u voor de eenvoudigste oplossing: het beddengoedset. De Matrassenkoning biedt een hele reeks beddengoedsets aan tegen lage prijzen. Met deze collectie beddengoedsets profiteert u direct van de ideale combinatie tussen een matras en een bedbodem, tussen een dekbed en een kussen of zelfs tussen een hoofdbord en een gestoffeerde bedbodem. U hoeft niet langer na te denken over wat uw beste beddengoed zal zijn. 

Waarom een beddenset kiezen?  

Wanneer u besluit om nieuw beddengoed te kopen, bent u vaak verdwaald tussen de verschillende beschikbare matrastechnologieën. Heeft u een latex-, veren- of traagschuimmatras nodig? Welke bedbodem past perfect bij het gekozen matras? Welk hoofdeinde op het bedframe? Al deze gedachten verspillen kostbare tijd voordat u kunt genieten van een comfortabel bed om rustig in te slapen. De oplossing is om een ​​beddenset te kiezen. Het beddenset combineert verschillende elementen van een bed die perfect bij elkaar passen. Dit kan een matras en bedbodem zijn, een bedbodem en hoofdbord, een dekbed en een kussen of zelfs een complete set om een ​​bed te vormen voor 1 of 2 personen. Het kiezen van een beddenset is de garantie voor een goedkope maar hoogwaardige combinatie die werkt, zelfs als u geen expert bent in matrassen. Vertrouw op De Matrassenkoning om de beddensets te vinden die passen bij uw comfortbehoeften tegen de beste prijs. 

In het hart van het assortiment beddensets van De Matrassenkoning

Ontdek onze collectie beddensets die verkrijgbaar zijn bij De Matrassenkoning om snel aan al uw behoeften te voldoen en te genieten van onvergelijkbaar comfort.

Matras / Lattenbodemset 

De matras-/lattenbodemset is een van de meest aanpasbare beddensets. Kies uw matras en bedbodem volgens: 

  • maat (1 of 2 personen)
  • zachte of stevige ondersteuning
  • ontvangst, medium, dynamisch of stevig
  • de dikte van de matras
  • uw slaaphouding
  • de afstand tussen de lamellen
  • framehoogte
  • het materiaal van het houten of metalen frame;
  • huisstofmijt behandeling

Matras / gestoffeerde bedbodem set

Dit beddenset is de meest esthetische met zijn houten basis bedekt met stof. Net als bij de matras / lattenbodemset, zijn er veel opties om uit te kiezen, waaronder bedgrootte en extra functies zoals slaaponafhankelijkheid of een matras tegen rugpijn. 

Matras / bedbodem / hoofdbord set

Met deze combinatie kunt u een compleet en esthetisch bed creëren voor één of twee personen door twee bedden van 90x190cm of 90x200cm naast elkaar te plaatsen.

Matras / gestoffeerde bedbodem / hoofdkussen set 

Het beddenset kan ook hoofdkussens bieden die aan uw comfortbehoeften voldoen. Bent u meer een buik-, rug- of zijslaper? Sommige kussens en bedbodems zijn ook ontworpen voor mensen die 's nachts in alle posities slapen.

 

Opbergbed / hoofdbord set

Het opbergbed is een set bestaande uit een of twee met stof beklede lattenbodems en een hoofdbord. Onder de bedbodem bevinden zich opbergvakken voor het opbergen van uw beddengoed of dekbedden en kussens.

Opbergbed / kussen set 

Het opbergbed / kussenset biedt naast het bedframe een hoofdkussen dat kan worden opgeborgen in de opbergruimte onder het opbergbed. 

Dekbed / kussen set 

Het is altijd interessant om de technieken van een dekbed te combineren met die van een hoofdkussen. Combineer een hoofdkussen en een dekbed van ganzenveren of katoen voor hetzelfde comfort.

Bed / matras set 

Het bed- en matrassenset is perfect als u een bed wilt hebben in een logeerkamer, maar de rest van het beddengoed al heeft.

Bed / matras / bedbodem / dekbed / hoofdkussen / bedpootjes 

Dit beddenset is het meest compleet omdat het alles bevat wat u nodig heeft om uw bed op te maken. Het enige wat u hoeft te doen is het beddengoed van uw keuze uit onze collectie te selecteren. 

Kies uw beddenset

Zoals u kunt zien, biedt De Matrassenkoning veel beddensets aan. Welke wordt de uwe? Het is heel eenvoudig, u moet alleen weten wat u momenteel mist. Als u een compleet bed nodig heeft, kies dan voor de optie bed / matras / bedbodem / dekbed / kussen / bedpootjes. U heeft de zekerheid dat u alles heeft om rustig te kunnen slapen. Heeft u daarentegen al een bedframe maar wilt u van techniek veranderen, kies dan voor een matras / lattenbodem of gestoffeerde bedbodem naar uw wensen. Al onze beddensets zijn af te halen in de winkel. Aarzel in dat geval niet om de beschikbare voorraden in de dichtstbijzijnde winkel te raadplegen. Maak anders gebruik van onze thuisbezorgservice.