Hoge Veerkracht oplegmatras

Technologie oplegmatras
 1. Oplegmatras Hoge Veerkracht
Prijs
 1. 200,00 - 299,99
 2. 300,00 - 399,99
 3. 400,00 en meer
Filter results
 • Technologie oplegmatras
  1. Oplegmatras Hoge Veerkracht
 • Prijs
  1. 200,00 - 299,99
  2. 300,00 - 399,99
  3. 400,00 en meer

4 Hoge Veerkracht oplegmatras gevonden

4 Hoge Veerkracht oplegmatras gevonden

Un surmatelas Haute Résillience à la particularité de pouvoir reprendre sa forme initiale après avoir été comprimé durant la nuit. Cette technologie de haute qualité est liée à des propriétés élastiques de ce matériau pour les dormeurs ayant besoin de soutien dynamique, voire très ferme durant la nuit. Un surmatelas HR modifie l’accueil de votre matelas et la sensation lorsque vous vous allongez en venant compléter les caractéristiques de votre matelas.

De juiste oplegmatras met hoge veerkracht kiezen

Om uw comfort 's nachts nog verder te verbeteren, is een hoog veerkrachtig oplegmatras, ook wel HR genaamd, de oplossing. Ontdek al zijn eigenschappen en voordelen dankzij ons assortiment oplegmatrassen die in Frankrijk en België zijn gemaakt.

Eigenschappen van een High Resilience oplegmatras

Een oplegmatras met hoge veerkracht bestaat uit zeer bestendig schuim van hoge dichtheid dat een lange levensduur van uw beddengoed garandeert. Gemaakt van synthetisch materiaal, high resilience schuim geeft een hoge veerkracht en bestaat uit drie soorten schuim: polyester en polyurethaan. Dit schuim is afkomstig van aardolieproducten die aan een chemische reactie zijn onderworpen om zo een expansief en zwellend schuim te verkrijgen. Deze hoogwaardige technologie heeft elastische eigenschappen en kan na compressie naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeren. De dichtheid en veerkracht van uw schuimmatras zijn twee essentiële criteria bij uw keuze.

Uitstekende kwaliteit

Hoe dichter het schuim, hoe steviger uw oplegmatras. Voor een effectief comfort moet de dichtheid van het schuim zich tussen 20 en 60 kg / m3 bevinden. De dikte van het schuim heeft een directe impact op het comfort: idealiter moet uw oplegmatras een dikte hebben van tussen de 4 en 6 cm. Deze waarden garanderen de lange levensduur van uw matras.

Voordelen van een High Resilience schuim oplegmatras

Ideaal comfort tegen rugpijn

HR-schuim past zich aan de vorm van het lichaam aan en zorgt voor een perfecte steun van de hele rug. Aanbevolen voor mensen die s ‘nachts last hebben van lage rugpijn en ongemakkelijke houding, de samenstelling verbetert de bloedcirculatie en helpt bij het elimineren van de verschillende pijnen van de slaper.

Goede temperatuurregulatie

HR-schuim verbetert de circulatie van warmte en koelte en zorgt dat een constante temperatuur wordt behouden.

Uitstekende slaaponafhankelijkheid

Een oplegmatras lost de problemen van nachtwaken wegens de bewegingen van je partner op. De technologie van uw oplegmatras garandeert de onafhankelijkheid van uw ligging. U kunt ook kiezen voor twee enkele matrasbeschermers, die naast elkaar op uw tweepersoonsmatras worden geplaatst, om het comfort van u en die van uw partner te optimaliseren.

Tips bij het kiezen van de juiste oplegmatras

 • Wat de technologie van uw oplegmatras ook is, het kan zich aan elke technologie van uw matras en volgens uw behoeften aanpassen.
 • Let er bij de afmetingen op dat u dezelfde maat kiest als die van uw matras. Als u met z'n tweeën slaapt, kun u kiezen voor een tweepersoons oplegmatras of twee eenpersoons oplegmatras.
 • Het onderhoud van en oplegmatras begint door de kamer minimaal 20 minuten per dag te ventileren, om het vocht af te voeren, en door de oplegmatras regelmatig te stofzuigen.
 • Om de levensduur van uw oplegmatras te optimaliseren, is het raadzaam deze regelmatig om te draaien om vervorming door het gewicht van het lichaam te voorkomen.