Onze toewijdingen

Le Roi du Matelas zet zich volledig in voor de kwaliteit van uw slaap

Knowhow, expertise, technische details ... we zijn toegewijd om u het beste aan beddengoed te bieden en dat tegen onverslaanbare prijzen.

Qua producten

Producten van gelijkwaardige kwaliteit als die van de grote merken: materiaal, technische details ... U rust uzelf uit met vertrouwen, de prijs is licht maar het comfort en de kwaliteit zijn optimaal. Kenmerkend, ons Dreamway assortiment, gemaakt van natuurlijke materialen.

Een kort productiecircuit, rechtstreeks van de fabriek bij de klant. Een aankoop zonder tussenpersoon: dat is onze oplossing om u producten van hoge kwaliteit aan te kunnen bieden tegen een zeer lage prijzen.

Qua diensten

Een zachte investering.
We zijn ervan op de hoogte dat de aanschaf van een matras of beddengoed, zelfs tegen lage kosten, een investering is en een hap kan zijn uti het gezinsbudget. We raden u aan om uw beddengoed in 3 of 4 keer zonder extra kosten te betalen met een creditcard op onze site www.leroidumatelas.fr of zelfs in 10 keer zonder kosten in één van onze winkels

Gratis afhalen binnen de 2 uur in winkel.
Heeft u uw beddengoed op onze site www.leroidumatelas.fr besteld? Kom uw bestelling binnen 2 uur gratis in één van onze winkels ophalen. Eenvoudig en zeer praktisch! Geen afspraak nodig, u haalt het op zodra u de tijd heeft.

Exclusieve web producten.
Nog meer keuze uit hightech matrassen tegen de beste prijs! Aarzel niet om onze site www.leroidumatelas.fr regelmatig te bezoeken!

Niet tevreden, geld terug.
Wij hebben volledig vertrouwen in ons aanbod, en we doen geen concessies aan het comfort van uw nachten. U bent tevreden (wij twijfelen er niet aan) of wij vergoeden u zonder problemen.

Qua knowhow

Meer dan 30 jaar ervaring. Le Roi du Matelas biedt kwaliteitsmatrassen sinds 1988.

Een lokale knowhow met als basis het land waar onze beddengoed verkocht wordt. U koopt gegarandeerd een product dat profiteert van de beste knowhow, een product waarvan de fabricage de werkgelegenheid behoudt en de ecologische voetafdruk verkleint.

Veeleisende normen met respect voor de specificiteit van elk land (Frankrijk en België) voor een vlekkeloze productie..

Een goede nachtrust en betekent een goed leven wanneer u wakker wordt ...