FR

 

Ons contacteren   96 winkels en 4 miljoen klanten sinds 30 jaar

Matrassen 140x190

Ontdek onze 140 x 190 cm matrassen voor een tweepersoonsbed, gemaakt in Frankrijk en België. Een selectie van schuimrubberen matrassen met een hoge veerkracht, pocketveren of Bonnell-springveermatrassen, latexmatrassen of traagschuimmatrassen voor optimale slaapomstandigheden.

Shoppen op
Prijs
Technologie
 1. Matras Veren (5)
 2. Matras Schuim (5)
 3. Matras Latex (1)
 4. Matras Geheugenschuim (1)
Ondersteuning
 1. Gebalanceerde (1)
Slaappositie
 1. Op de rug (1)
 2. Op de buik (1)
 3. Op de zij (1)

Currently Shopping by:

 1. Technologie: Matras Latex Verwijder Dit Item
Clear All Filters
Matrassen 140x190
 • Prijs
 • Technologie
  1. Matras Veren (5)
  2. Matras Schuim (5)
  3. Matras Latex (1)
  4. Matras Geheugenschuim (1)
 • Ondersteuning
  1. Gebalanceerde (1)
 • Slaappositie
  1. Op de rug (1)
  2. Op de buik (1)
  3. Op de zij (1)
 1.  
  Brand / Description
  Sub-groep Technologie
  Dichtheid (kg/m3) - Technologie 1
  Dikte matras
  Prijs
 2. Web Exclusief
  -40%

  Click n' Sleep
  Matras 140x190 - Altaïr

  Deze matras van 140x190 cm in latex met een dichtheid 76 kg/m³ biedt u een stevig comfort over de...
  Meer Informatie

  0 review
  Sub-groep Technologie
  Latex matrassen zijn gemaakt van plantaardige materiaal uit het sap van rubberbomen, ook wel schuimrubber door verkeerde benaming. Ze zijn van nature hypo-allergeen.De dichtheid van dit schuim latex evolueert tussen 50 en 90 kg / m3. Een hogere dichtheid, latex het grote voordeel dat luchtiger dan conventionele schuim.De Latex lidmaatschap wordt gewijzigd bij het ontwerpen van matrassen om beter te voldoen aan de verschillende morfologische behoeften. Deze matrassen synthetische latices die minder dan 85% van natuurlijke latex of kan zelfs worden gemaakt van synthetische latex voor binnenkomst, natuurlijke latex duurder.Haar belangrijkste troef is zijn robuustheid, maar onderscheidt zich door zijn uitstekende sterkte en herwint zijn vorm na elk gebruik en brengt u troosten omhullende.De latex past zich aan aan je bewegingen, je elimineert drukpunten en begeleiden u de hele nacht te zorgen dat u ongeëvenaard comfort en uitstekende onafhankelijkheid slapen.Natuurlijke latex matras in 100% latex of zijn zelf samengesteld uit ten minste 85% van de niet-gemodificeerde natuurlijke latex en bevatten geen producten na de petro-chemie. Dus ze zijn 100% biologisch afbreekbaar voor een natuurlijke gezonde slaap en milieuvriendelijk.
  Dichtheid (kg/m3) - Technologie 1
  Dichtheid : 76 kg/m³
  Dikte matras
  17,5 cm (kern + vulling)
  € 659,00
  € 395,00
  Of betaal in
  BETALING ZONDER KOSTEN
  DOOR BANKKAART
  Eerste betaling van : 131.67 €
  1er maand : 131.67 €
  2e maand : 131.66 €

  The Oney-oplossing is een rentevrij kredietaanbod, dat binnen de twee maanden moet worden terugbetaald en waarvan de maandelijkse kosten minder bedragen dan EUR 4,80 (bedrag onderworpen aan een jaarlijkse indexering overeenkomstig artikel VII.3, §2, 3° van het Wetboek van Economisch Recht (hierna het 'WER'), in toepassing van de index van de consumptieprijzen) en waarop de regels van Boek VII van het WER betreffende het consumentenkrediet niet van toepassing zijn omwille van de duur ervan en de verwaarloosbare kosten die ermee gepaard gaan.