• Protège Matelas - PVC - Bonnet 30

Matrasbeschermer PVC randhoogte 30

Vanaf :
42,00

Meer afmetingen bekijken

* Vereiste velden

Vanaf :
42,00

200 nachten testen om uw keuze te bevestigen

Materiaal

PVC

Materiaal (Stof)

Katoen

Behandeling anti-bacteriën

Ja

Waterdicht

Ja

Omschrijving

U zal de kwaliteit van deze PVC matrasbeschermer met randhoogte 30 cm zeker weten te waarderen, hij biedt u in een handomdraai dagelijkse integrale bescherming van uw beddengoed. Hij is voorzien van een volledig waterdicht materiaal, ideaal om uw beddengoed jaar na jaar in een onberispelijke staat te houden, zonder het minste risico op vlekken.

Levering

Gratis afhaling
In één van onze winkels, u zal een e-mail met de beschikbaarheid ontvangen zodra u uw product besteld. Deze e-mail vergezeld van een identiteitsbewijs moet bij afhaling getoond worden.
Als u wenst dat een derde persoon de bestelling voor u afhaalt, gelieve deze dan een schriftelijke volmacht te geven en voeg hier uw identiteitsbewijs bij, de persoon die u vertegenwoordigt zal ook zijn eigen identiteitsbewijs moeten tonen.

Leveren aan huis via Bpost
In de birevenbus of aan de persoon die op dat moment bij u thuis aanwezig is (zonder handtekening). Levertijd: 2 tot 4 werkdagen na verzending.

GOED OM TE WETEN:
De levering van onze dekbedden, hoofdkussens, accessoires en beddengoed is geheel gratis als deze gelijktijdig met een matras, bedbodem, boxspring besteld worden.

Eigenschappen

 • type BESCHERMING BEDDENGOED

  Matrasbeschermer

 • Type Matrasbeschermer

  1 zijde PVC

 • Hoogte Bescherming

  30

 • Vorm

  Hoes

 • Fabricatie

  France

De Matrassenkoning adviseert u

Uw matras op de juiste manier kiezen

Vind in een paar klikken de juiste matras voor uw nachtrust!