• Protège Matelas - Coton - Bonnet 25

Matrasbeschermer Katoen randhoogte 25

Vanaf :
18,00

Meer afmetingen bekijken

* Vereiste velden

Vanaf :
18,00

200 nachten testen om uw keuze te bevestigen

Materiaal

Stof

Materiaal (Stof)

Katoen

Behandeling anti-bacteriën

Ja

Omschrijving

Bij aankoop van een matras is het noodzakelijk dat men er ook aan denkt deze te beschermen zodat hij maand na maand in perfecte staat blijft. U zal de kenmerken van deze beschermer in katoen met een densiteit van 200 g /m2 zeker weten te waarderen, want behalve uw matras beschermen zorgt hij ook nog eens voor een heel zacht gevoel.

Levering

Gratis afhaling
In één van onze winkels, u zal een e-mail met de beschikbaarheid ontvangen zodra u uw product besteld. Deze e-mail vergezeld van een identiteitsbewijs moet bij afhaling getoond worden.
Als u wenst dat een derde persoon de bestelling voor u afhaalt, gelieve deze dan een schriftelijke volmacht te geven en voeg hier uw identiteitsbewijs bij, de persoon die u vertegenwoordigt zal ook zijn eigen identiteitsbewijs moeten tonen.

Leveren aan huis via Bpost
In de birevenbus of aan de persoon die op dat moment bij u thuis aanwezig is (zonder handtekening). Levertijd: 2 tot 4 werkdagen na verzending.

GOED OM TE WETEN:
De levering van onze dekbedden, hoofdkussens, accessoires en beddengoed is geheel gratis als deze gelijktijdig met een matras, bedbodem, boxspring besteld worden.

Eigenschappen

 • type BESCHERMING BEDDENGOED

  Matrasbeschermer

 • Type Matrasbeschermer

  Katoen

 • Hoogte Bescherming

  25

 • Vorm

  Hoes

 • Fabricatie

  France

De Matrassenkoning adviseert u

Uw matras op de juiste manier kiezen

Vind in een paar klikken de juiste matras voor uw nachtrust!