Dubbelklik om te zoomen

Réf : MAT-CESAR-180-200

zoom Klik op de afbeelding om te vergroten

Matras César - 180x200

2.239,00

2.039,00

3x

679.67 € zonder kosten

met | Gegevens

BETALING ZONDER KOSTEN
DOOR BANKKAART
Eerste betaling van : 679.67 €
1e maand : 679.67 €
2e maand : 679.66 €

The Oney-oplossing is een rentevrij kredietaanbod, dat binnen de twee maanden moet worden terugbetaald en waarvan de maandelijkse kosten minder bedragen dan EUR 4,80 (bedrag onderworpen aan een jaarlijkse indexering overeenkomstig artikel VII.3, §2, 3° van het Wetboek van Economisch Recht (hierna het 'WER'), in toepassing van de index van de consumptieprijzen) en waarop de regels van Boek VII van het WER betreffende het consumentenkrediet niet van toepassing zijn omwille van de duur ervan en de verwaarloosbare kosten die ermee gepaard gaan.

Bijdrage van het milieu inbegrepen

Technologie

Matras Latex

Onthaal

Dynamisch

Dikte matras

26

Ondersteuning

Gebalanceerde

Omschrijving

Voordelen van de 100% latexmatras CESAR van Dreamway
Deze matras heeft de gezondste samenstelling en bestaat uit 98% natuurlijke latex. De Cesar matras is zo natuurlijk dat deze zowel goed is voor uw gezondheid als voor de planeet. De labels Rainforest Alliance-, EuroLatex-, Oeko-Tex Class 1 en FSC keuren de waarden van de matras die zowel aan de voordelen van uw gezondheid als de bescherming van de planeet bijdragen. De Cesar matras biedt een dynamisch ligging dankzij de elasticiteit van het materiaal die altijd de oorspronkelijke vorm terug aanneemt. Deze matras biedt een stevige ondersteuning die uw wervelkolom tijdens uw slaap recht zal houden, wat uw slaap positie ook is. De 100% natuurlijke latex staat bekend om zijn lange levensduur en zal jarenlang mee gaan. De cellen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie met als doel de levensduur van de matras te verlengen. Dit matras is vooral geschikt voor mensen die het 's nachts warm hebben. Ongeacht de positie waarin u slaapt,  u wordt iedere dag in goede conditie wakker.

De samenstelling van de 100% latexmatras CESAR van Dreamway
Met een dikte van 26 cm bestaat de Cesar matras uit 18 cm natuurlijke latex met een dichtheid van 90 kg / m3, 3 cm natuurlijke latex dichtheid 80 kg / m3 en 3 cm natuurlijke latex dichtheid 70 kg / m3. Voor een maximaal comfort is de latex geperforeerd in de vorm van cellen en biedt het 5 comfortzones. Deze zones bieden een betere ondersteuning van hoofd, schouders, bekken, knieën en voeten. De hoes van de Cesar matras is gemaakt van linnen, tencel, katoen en viscose om natuurlijkheid en rustgevende nachten te garanderen. De matrashoes kan niet gewassen worden omdat deze van volledig natuurlijke vezels gemaakt is en niet geschikt is voor machinaal wassen.

Bedbodem keuze voor de 100% latexmatras CESAR van Dreamway
Voor de Cesar matras adviseren wij een lattenbodem met latten die dicht bij elkaar liggen (<5cm) om de ondersteunende eigenschappen van de matras te behouden. Op een boxspring zal de flexibiliteit van de Cesar matras geaccentueerd worden.

Advies

 1. De kamer gedurende 15 tot 30 minutes per dag verluchten om alle vochtigheid te evacueren,
 2. In de slaapkamer zorgen voor een temperatuur tussen 15° en 18°C,
 3. Uw matras regelmatig stofzuigen, bijvoorbeeld telkens wanneer u de lakens ververst,
 4. Uw bedlinnen elke week wassen op hoge temperatuur (tussen 40° en 60°C),
 5. Uw matras draaien. Door het lichaamsgewicht heeft een matras de neiging licht te vervormen, daarom wordt het aangeraden de matras elke drie maanden te draaien. Hoofd- en voeteneinde van de matras worden hierbij gewisseld.

Voor de Schuimmatrassen:

Zeker geen bedbodem met spiralen (spiraalbodems) gebruiken in combinatie met een schuimmatras.

Levering

Gratis afhaling
In één van onze winkels, u zal een e-mail met de beschikbaarheid ontvangen zodra u uw product besteld. Deze e-mail vergezeld van een identiteitsbewijs moet bij afhaling getoond worden.
Als u wilt dat een derde persoon de bestelling voor u ophaalt, geef deze dan een schriftelijke volmacht en een bewijs van uw ID.

Levering aan huis Op afspraak In de kamer van uw keuze onder normale toegankelijkheidsvoorwaarden. Overname van uw oude optionele product om te selecteren tijdens stap 3 van de ordertunnel.
Levertijd: 10 tot 15 werkdagen na verzending.

GOED OM TE WETEN:
De levering van onze dekbedden, kussens, accessoires en bedlinnen is geheel gratis als deze gelijktijdig met een matras, bedbodem, boxspring en oprolmatras besteld worden.

Eigenschappen

 • Samenstelling kern - Technologie 1

  Natuurlijke Latex

 • Dikte Kern

  24

 • Slaappositie

  Op de rug, Op de buik, Op de zij, Multi-positie

 • Gevoelige rug

  Ja

 • Afwerking Tijk

  100% naturel : Lin, Viscose, Tencel, Coton et Laine

 • Vulling

  Coton

 • Zomerzijde - Winterzijde

  Neen

 • Hoes

  Hoes doorstikt

 • Afneembare hoes

  Ja

 • Behandeling anti-bacteriën

  Neen

 • Behandeling anti-huisstofmijt

  Neen

 • Handgrepen

  4 handgrepen

 • Afmetingen

  180x200

 • Warmteregulering

  Neen

 • Certificaten - Labels

  Oeko-Tex

 • RECHSTREEEKS UIT DE FABRIEK

  Neen

De Matrassenkoning adviseert u

Uw matras op de juiste manier kiezen

Vind in een paar klikken de juiste matras voor uw nachtrust!

Matras César - 180x200

Thuisbezorgmethoden

Eco levering

Levering op afspraak voor de deur van uw huis of aan de rand van het terrein. Kwantitatief enkwalitatief visuele controle van de pakketten.

29,00

Standaard levering

Levering op afspraak in de kamer van uw keuze. Kwantitatief en kwalitatief visuele controle van depakketten.

39,00

Comfort levering

Levering op afspraak in de kamer van uw keuze. Kwantitatief en kwalitatief visuele controle van depakketten. Installatie van de poten van de lattenbodems.

49,00

De keuze van de bezorgmethode wordt gemaakt bij het afronden van uw bestelling.

Goed om te weten

Voor een bestelling waarin omvangrijke producten (matrassen, lattenbodems…) en ook kleineproducten (poten, accessoires…), is de levering aangeboden.

Goed om te weten

Als u verschillende omvangrijke producten besteld, zal de levering van het tweede product (en devolgende) de helft van het prijs kosten.