Dubbelklik om te zoomen

Réf : MAT-ALFRED-90-200

zoom Klik op de afbeelding om te vergroten

Matras Alfred - 90x200

849,00

749,00

3x

249.67 € zonder kosten

met | Gegevens

BETALING ZONDER KOSTEN
DOOR BANKKAART
Eerste betaling van : 249.67 €
1e maand : 249.67 €
2e maand : 249.66 €

The Oney-oplossing is een rentevrij kredietaanbod, dat binnen de twee maanden moet worden terugbetaald en waarvan de maandelijkse kosten minder bedragen dan EUR 4,80 (bedrag onderworpen aan een jaarlijkse indexering overeenkomstig artikel VII.3, §2, 3° van het Wetboek van Economisch Recht (hierna het 'WER'), in toepassing van de index van de consumptieprijzen) en waarop de regels van Boek VII van het WER betreffende het consumentenkrediet niet van toepassing zijn omwille van de duur ervan en de verwaarloosbare kosten die ermee gepaard gaan.

Bijdrage van het milieu inbegrepen

Technologie

Matras Latex

Onthaal

Dynamisch

Dikte matras

14

Ondersteuning

Gebalanceerde

Omschrijving

Voordelen van de 100% natuurlijke latex matras ALFRED Dreamway
Met 98% natuurlijke latex is de Alfred matras één van de matrassen die een dergelijke belofte op de beddengoedmarkt nakomt. De labels Rainforest Alliance-, EuroLatex-, Oeko-Tex Class 1 en FSC keuren de waarden van de matras die zowel aan de voordelen van uw gezondheid als de bescherming van de planeet bijdragen. De Alfred matras biedt een dynamisch ligging dankzij de elasticiteit van het materiaal en de stevige ondersteuning die uw rug tijdens uw slaap recht houden. De 100% natuurlijke latex staat bekend om zijn lange levensduur en zal jarenlang mee gaan.

Samenstelling van de 100% natuurlijke latex matras ALFRED Dreamway
Met een dikte van 14 cm inclusief een kern van 12 cm in 100% natuurlijke latex met een ongeëvenaarde dichtheid van 90 kg / m3, biedt het Alfred matras een onvergelijkbaar comfort omdat het geschikt is voor iedereen slaapposities: op de rug, aan de zijkant of op de buik. Dankzij de perforaties in de latex kan de lucht in de matras goed circuleren. Het versoepelt het slaapgedeelte terwijl de hygiëne van uw matras uitertst blijft behouden. De 100% natuurlijke hoes van linnen, tencel, katoen en viscose biedt u alle extra comfort.

Bedbodem keuze voor de 100% natuurlijke latex matras ALFRED Dreamway
Voor een 100% latex matras raden we aan om een bedbodem met dicht naast elkaar liggende latten (<5cm) te gebruiken om het comfort van de matras te behouden. Op een boxspring, zal de 100% latex Alfred matras een nog hogere comfort en soepheid hebben.

Advies

 1. De kamer gedurende 15 tot 30 minutes per dag verluchten om alle vochtigheid te evacueren,
 2. In de slaapkamer zorgen voor een temperatuur tussen 15° en 18°C,
 3. Uw matras regelmatig stofzuigen, bijvoorbeeld telkens wanneer u de lakens ververst,
 4. Uw bedlinnen elke week wassen op hoge temperatuur (tussen 40° en 60°C),
 5. Uw matras draaien. Door het lichaamsgewicht heeft een matras de neiging licht te vervormen, daarom wordt het aangeraden de matras elke drie maanden te draaien. Hoofd- en voeteneinde van de matras worden hierbij gewisseld.

Levering

Retrait gratuit dans l’un de nos magasins, le responsable du magasin prendra contact avec vous dès la mise à disposition de votre commande. Choisir un magasin pour vérifier la disponibilité


Livraison à domicile sur rendez vous : Dans la pièce de votre choix sous réserve de conditions normales d’accessibilité. Reprise de votre ancien produit en option à sélectionner lors de l’étape 3 du tunnel de commande. Délai de livraison : 5 à 10 jours ouvrés après expédition


BON A SAVOIR : La livraison de nos produits couettes, oreillers, accessoires et linge de lit est gratuite si elle fait l’objet d’une commande simultanée d’un matelas, sommier, boxspring.

Eigenschappen

 • Samenstelling kern - Technologie 1

  Natuurlijke Latex

 • Dikte Kern

  12

 • Slaappositie

  Op de rug, Op de buik, Op de zij, Multi-positie

 • Gevoelige rug

  Ja

 • Afwerking Tijk

  100% naturel : Lin, Viscose, Tencel, Coton et Laine

 • Vulling

  Coton

 • Zomerzijde - Winterzijde

  Neen

 • Hoes

  Hoes doorstikt

 • Afneembare hoes

  Ja

 • Behandeling anti-bacteriën

  Neen

 • Behandeling anti-huisstofmijt

  Ja

 • Handgrepen

  4 handgrepen

 • Afmetingen

  90x200

 • Warmteregulering

  Neen

 • Certificaten - Labels

  Oeko-Tex

 • RECHSTREEEKS UIT DE FABRIEK

  Neen

De Matrassenkoning adviseert u

Uw matras op de juiste manier kiezen

Vind in een paar klikken de juiste matras voor uw nachtrust!

Matras Alfred - 90x200

Thuisbezorgmethoden

Eco levering

Levering op afspraak voor de deur van uw huis of aan de rand van het terrein. Kwantitatief enkwalitatief visuele controle van de pakketten.

29,00

Standaard levering

Levering op afspraak in de kamer van uw keuze. Kwantitatief en kwalitatief visuele controle van depakketten.

39,00

Comfort levering

Levering op afspraak in de kamer van uw keuze. Kwantitatief en kwalitatief visuele controle van depakketten. Installatie van de poten van de lattenbodems.

49,00

De keuze van de bezorgmethode wordt gemaakt bij het afronden van uw bestelling.

Goed om te weten

Voor een bestelling waarin omvangrijke producten (matrassen, lattenbodems…) en ook kleineproducten (poten, accessoires…), is de levering aangeboden.

Goed om te weten

Als u verschillende omvangrijke producten besteld, zal de levering van het tweede product (en devolgende) de helft van het prijs kosten.