Réf : OREILLER-DUVDOR-NATUREL

 • Oreiller Duvdor

Hoofdkussen Duvdor - Natuurlijk

69,00

39,00

Meer afmetingen bekijken

* Vereiste velden

69,00

39,00

200 nachten testen om uw keuze te bevestigen

Envelop

Keper 100% wit katoen

Vulling

60% dons + 40% veren - gans en eend

Warmte-index

Nee

Confort

Mi-ferme

Omschrijving

Met 70% dons en 30% veertjes, is het Duvdor hoofdkussen van superieure kwaliteit. Het biedt een eerder zacht comfort, perfect voor personen die een goede ondersteuning wensen maar toch zonder te hard aan te voelen. Dit topgamma hoofdkussen zal alle liefhebbers van zachte nachtrust weten te verleiden, en kan uitstekend dik opgeklopt worden.

Advies

De vulling van een hoofdkussen kan ook bestaan uit veren en pluimen van eenden of ganzen. Deze natuurlijke materialen worden vooral gewaardeerd om hun lichtheid en thermisch comfort (een hoofdkussen gevuld met veren houdt de warmte bij in de winter, en voelt verfrissend aan in de zomer). Het luchtig aanvoelen van de vulling maakt het hoofdkussen bijzonder comfortabel.

Levering

Gratis afhaling
In één van onze winkels, u zal een e-mail met de beschikbaarheid ontvangen zodra u uw product besteld. Deze e-mail vergezeld van een identiteitsbewijs moet bij afhaling getoond worden.
Als u wenst dat een derde persoon de bestelling voor u afhaalt, gelieve deze dan een schriftelijke volmacht te geven en voeg hier uw identiteitsbewijs bij, de persoon die u vertegenwoordigt zal ook zijn eigen identiteitsbewijs moeten tonen.

Leveren aan huis via Bpost
In de birevenbus of aan de persoon die op dat moment bij u thuis aanwezig is (zonder handtekening). Levertijd: 2 tot 4 werkdagen na verzending.

GOED OM TE WETEN:
De levering van onze dekbedden, hoofdkussens, accessoires en beddengoed is geheel gratis als deze gelijktijdig met een matras, bedbodem, boxspring besteld worden.

Eigenschappen

 • Kleuren

  Wit

 • Onderhoud

  60°C in wasmachine

 • type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN

  Natuurlijke hoofdkussens

 • Warmte gereguleerd

  Neen

 • Aanvoelen

  Zacht

 • Neemt oorspronkelijke zwelling terug aan

  Ja

 • Neemt oorspronkelijke vorm terug aan

  Ja

 • Stijl

  Uni

De Matrassenkoning adviseert u

Uw matras op de juiste manier kiezen

Vind in een paar klikken de juiste matras voor uw nachtrust!