Diensten

 

 

 

OVERZICHT

 

 De laagste prijs

 

 

De beste producten aan de beste prijzen! Wanneer u hetzelfde product ergens anders goedkoper vind, bieden wij u deze gratis aan! Enkel geldig op de matrassen en lattenbodems voor een identiek product voorgesteld op een internetsite in het land waar u aankoop is gebeurt, binnen de 8 dagen volgende op uw aankoop.(behalve opblaasbare matras, Toebehoren, Linnengoed & Bedden)


 

 

Gratis levering of Levering + Terugname

 

 

De Matrassenkoning biedt de gratis levering in volgende landen : Nederland, België, Frankrijk (behalve Corsica) en Luxemburg.

Uitgezonderd anders vermeld op de omschrijving van het product op de site, zijn de leveringskosten gratis (uitgezonderd enkele voorwaarden, exclusief express en comfort).

  • Afhalen in de winkel :  Gratis levering  - Het dichtst bij uw woonplaats in een straal van maximum 20km. 10 dagen om af te halen vanaf de beschikbaarheid is bevestigd.
  • Express levering : Levering op het verdiep* en terugname van het oude beddengoed - *Volgens de toegangsmogelijkheden. Termijn van 10 tot 14 werkdagen vanaf het vertrek uit ons magazijn.
  • Express levering en Installatie : Levering in de gewenste woonkamer*, installatie en terugname van het oude beddengoed - *Volgens de toegangsmogelijkheden. Termijn van 10 tot 14 werkdagen vanaf het vertrek uit ons magazijn.
  • Per UPS of een gespecialiseerd carrier : Levering op het verdiep.

  Beveiligde betaling

 

 

Beveiligde website en veilig betalen om u een goede service te garanderen ongeacht uw betaalmethode.

U hebt ook de mogelijkheid om te betalen met Carte Discover en American Express via Paypal.

 

 Privacy policy

 

 

Uw persoonlijke gegevens worden opgenomen in het klantenbestand van de Matrassenkoning. Uw gegevens worden gebruikt voor uw bestelling en worden nooit aan derden verstrekt waardoor uw privacy gewaarborgd wordt.

Alle informatie die u op onze website aan ons verstrekt worden bewaard en gebruikt voor de opvolging van de bestellingen. Uw e-mailadres kan ook gebruikt worden voor marketing-en servicedoeleinden.

Op verzoek verlenen wij aan onze klanten toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Verder bieden wij aan de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen ontvangen hebben, te verbeteren. Voor inzage in genoemde informatie of wijziging van uw persoonlijke gegevens kan u met ons via ons gratis nummer contact opnemen.