Synthetisch Hoofdkussens

Prijs
19€ 70€
Afmetingen
 1. 63x63
Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
 1. 40x60
 2. 65x65
 3. 45x70
 4. 60x60
Stijl
 1. Uni
Kleuren
 1. Wit
type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
 1. Synthetische hoofdkussens
Behandeling anti-huisstofmijt
 1. Ja
 2. Neen
Merk
 1. Dorsoline
 2. Dreamway
 3. Swissway
Vorm
 1. Rectangulaire
 2. Vierkant
Filter
 • Prijs
 • 19€ 70€
 • Afmetingen
  1. 63x63
 • Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
  1. 40x60
  2. 65x65
  3. 45x70
  4. 60x60
 • Stijl
  1. Uni
 • Kleuren
  1. Wit
 • type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
  1. Synthetische hoofdkussens
 • Behandeling anti-huisstofmijt
  1. Ja
  2. Neen
 • Merk
  1. Dorsoline
  2. Dreamway
  3. Swissway
 • Vorm
  1. Rectangulaire
  2. Vierkant

Synthetisch Hoofdkussens gevonden

Synthetisch Hoofdkussens gevonden

Ontdek onze selectie van synthetische kussens die verschillende niveaus van stevigheid bieden voor een rustige slaap. Onze hoogwaardige synthetische kussens zullen u helpen om zonder pijn te slapen en te ontwaken. Onze synthetische kussens zijn behandeld tegen stofmijt en vlekken en zijn gemaakt van polyestervezels of polyurethaanschuim. Wij bieden u kussens aan in verschillende vierkante of rechthoekige maten: 40x60, 65x65, 45x70, 60x60.

Het juiste synthetisch kussen kiezen

Een kussen wordt vaak vervangen, daarom is het belangrijk om het juiste kussen te vinden dat het beste aan uw wensen en verwachtingen voldoet evenals qua kwaliteit en prijs. Samengesteld uit polyester, zacht of stevig, vierkant of rechthoekig, het synthetische kussen heeft vele kwaliteiten.

Eigenschappen van een synthetisch kussen

Synthetische kussens zijn gemaakt van polyestervezels voor comfort, hygiëne en duurzaamheid. De synthetische vulling bepaalt de opvulling en stevigheid van het kussen, evenals de kwaliteit, het onderhoud en de levensduur

Kwaliteitsvezel

Het synthetische kussen is gemaakt van fijne polyestervezels, deze zijn hol en luchtig zodat de lucht gemakkelijker circuleert. Door de synthetische vulling van de kussens kunnen technologieën zoals HR-en traagschuim worden ontwikkeld. Polyestervezels zijn ideaal voor mensen die allergisch zijn voor natuurlijke vezels.

Voordelen van een synthetisch kussen

Het synthetische kussen vermenigvuldigt vele voordelen wat betreft comfort, gezondheid en prijs voor de veeleisende slaper.

Optimaal comfort

Het synthetische kussen is een kwaliteitsproduct dat het comfort kan bieden dat u nodig heeft. Synthetische kussens behouden heel lang hun originele vorm. Afhankelijk van de dichtheid bieden synthetische vezels kussens op maat gemaakt comfort. De keuze uit een zacht of stevig kussen zal van uw wensen en uw slaaphouding afhangen.

Gezond en luchtig kussen

Holle synthetische vezels laten de lucht door het kussen circuleren. Het transpiratievocht dat zich 's nachts heeft opgehoopt wordt goed afgevoerd. Het synthetische kussen is onderhoudsvriendelijk, goedkoper en vooral hypoallergeen.

Een hypoallergeen kussen

Synthetische kussens zijn geschikt voor mensen met allergieën omdat ze over het algemeen met een anti-mijt behandeling gemaakt zijn, en biedt dus minder risico om 's ochtend met jeukende keel en jeukende ogen wakker te worden. 'S ochtend is het de regel om uw kamer elke dag te ventileren en uw beddengoed te schudden.

Het juiste synthetisch kussen kiezen

Bij Le Roi de Matelas zijn verschillende soorten kussens verkrijgbaar: stevig, zacht, vierkant, rechthoekig of met bijzondere eigenschappen. U heeft bij ons genoeg keuze om het beste product voor de beste nachtrust te vinden.

Zacht of stevig

Er zijn verschillende soorten kussens: zacht, stevig of heel stevig. Het zachte kussen heeft vezels die verder van elkaar uit elkaar staan en richt zich op het comfort en de omhulling van het hoofd. Het stevige kussen heeft dichtere en compacte vezels die ondersteuning bieden voor de nek en nekwervels. Afhankelijk van hoe u slaapt, zal het comfort van uw kussen anders zijn:

 • Op de rug, de nek mag niet buigen. Kies een kussen dat stevig en zacht is, niet te plat en niet te gezwollen en vooral niet te dik.
 • Op de zijkant, kies een stevig kussen. Bij het slapen op de zijkant is ontstaat er een ruimte tussen het hoofd en de matras die gevuld moet worden met een stevige ondersteuning die de cervicale en schouders ondersteunt.
 • Op de buik, geef de voorkeur aan het zachte kussen. Een donzig kussen is inderdaad lager en uw hoofd zal in dezelfde uitlijning zijn met de rest van uw lichaam.

Vierkant of rechthoekig

In Frankrijk en België zijn er voornamelijk vierkante kussens, terwijl in de rest van de wereld het rechthoekige kussen de norm is. Vierkant of rechthoekig, de basiskenmerken veranderen niet. Vierkant: het kussen neemt meer ruimte in beslag en het bovenste gedeelte is 's nachts nutteloos. Het zorgt ook dat men meer naar het voetbed afdaalt. Het vierkante kussen heeft meer een esthetische functie, en is belangrijk voor de decoratieve aspecten. Rechthoekig: het kussen neemt minder ruimte in beslag en het contactoppervlak met het hoofd wordt groter. Uw hoofd blijft 's nachts beter op het kussen liggen.