Hoofdkussens met geheugenschuim

Prijs
 1. 80,00 en meer
Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
 1. 45x70
 2. 60x60
Kleuren
 1. Wit
type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
 1. Geheugenschuim hoofdkussens
Stijl
 1. Uni
Filter results
 • Prijs
  1. 80,00 en meer
 • Afmeting bedlinnen, dekbedden, hoofdkussens
  1. 45x70
  2. 60x60
 • Kleuren
  1. Wit
 • type HOOFDKUSSENS DEKBEDOVERTREKKEN
  1. Geheugenschuim hoofdkussens
 • Stijl
  1. Uni

Hoofdkussens met geheugenschuim gevonden

Hoofdkussens met geheugenschuim gevonden

Ontdek onze selectie van geheugenkussens die een perfect comfort bieden voor de cervicale wervelkolom met een configuratie die is aangepast aan mensen die lijden aan nekklachten. Ze bieden omhullend comfort en helpen de spanning te verlichten. Wij bieden kussens aan in verschillende vierkante of rechthoekige maten: 45x70, 60x60.

Het juiste traagschuim kussen kiezen

Traagschuim kussens bieden veel voordelen in comfort door een goede ondersteuning en verlichting van de wervels te bieden. Deze kussens worden aanbevolen voor slapers die last hebben van hun nek of nekwervels.

Voordelen van een traagschuim kussen

Het traagschuim kussen, of geheugenkussen, werd in de jaren 1970 uitgevonden voor een medisch doel. Nu eenmaal gedemocratiseerd maakt het deel uit van het beddengoed en is het een essentieël element voor mensen die vatbaar zijn voor cervicale problemen.

Goede ondersteuning

Het traagschuim kussen ondersteunt uw nek, nekwervel en hals om u de beste nachtrust te gunnen. Het houdt de wervelkolom in een horizontale positie en helpt alle nek- en schouderspieren te ontlasten. Het stelt u in staat om 's nachts een betere houding te behouden en past zich perfect aan alle lichaamstypes aan.

Maximaal comfort

Het traagschuim kussen elimineert meerdere spiercontracties, pijnen en drukpunten op het lichaam. Als u tijdens uw slaap veel beweegt, behoudt het uw wervelkolom in een betere positie, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt.

Kenmerken van het traagschuim kussen

Elastisch schuim

Het traagschuim is hittegevoelig, het wordt flexibel bij contact met de warmte die wordt afgegeven door het lichaam van de slaper. Ergonomisch en niet vervormbaar, het past zich aan uw nek aan en zorgt ervoor dat het de drukpunten verlicht door de nekspanning te elimineren.

Ergonomisch

Dit schuim wordt ook wel visco-elastisch schuim genoemd en zorgt ervoor dat het kussen zich aan de vormen van uw schouders, nek en hoofd aanpast. Het verlicht de drukpunten, geeft een gevoel van lichtheid en zorgt ervoor dat uw hoofd in een zachte cocon ligt. Het traagschuim kussen vult de opening tussen de nek en het hoofd en bevordert zo de natuurlijke uitlijning tussen hoofd en nek en de wervelkolom.

Verschillende vormen en maten traagschuim kussens

Bij Le Roi du Matelas bieden we verschillende maten visco-elastische kussens : vierkant of rechthoekig: 45 x 70 cm, 60 x 60 cm. Rechthoekig of vierkant, u moet rekening houden met de manier waarop u slaapt, op uw rug, op uw buik of op uw zij, zodat uw hoofd altijd goed ondersteund is. Kies voor een zij- of rugpositie een rechthoekig formaat om de ruimte onder je nek te vullen. Voor de buikpositie is het vierkante formaat geschikter omdat het plat, soepel en niet te dik is.

Duurzaam en resistent kussen

Het schuim in de vulling van een traagschuim kussen blijft zowel 's nachts en zelfs jaren na aankoop zeer resistent. Of de vezel nu natuurlijk of synthetisch is, de traagschuim technologie garandeert een bescherming van het kussen, zelfs na verloop van tijd, en voorkomt dat u regelmatig kussens voor uw hele gezin moet kopen.

De juiste aankoop

Het traagschuim kussen is een kussen dat u voor een goede gezondheid kiest. Het is daarom belangrijk om een traagschuim kussen dat bij u past te kiezen. De voordelen van een traagschuim kussen bieden het beste voor uw gezondheid: verbetert uw comfort, verlicht spierstijfheid, voorkomt gewrichtspijn en helpt u als u last heeft van slaapstoornissen.

Onderhoud van uw traagschuim kussen

Een traagschuim kussen mag nooit in de machine gewassen worden. Het is absoluut noodzakelijk om een kussen met een afneembare hoes te nemen om het vaak te kunnen wassen en zo de ontwikkeling van mijten te beperken.