Zie Producten

Onze merken

Uw slaap is uniek ... ELKE SLAPER HEEFT EEN KENMERK

Of u nu op zoek bent naar comfort, esthetiek of technologie, onze merken Dorsoline, Swissway, ArtBedding en Dreamway zijn ontworpen om aan al uw verwachtingen te voldoen. Elk van hen toont een knowhow van meer dan 30 jaar en de garantie van een Europees ontwerp ... Allemaal bieden ze een prijs-kwaliteitverhouding die altijd onverslaanbaar zal zijn!

Dorsoline

De efficiëntie van de 1 e keus!

met respect voor zowel uw slaap als uw budget, biedt technologisch schuim- of springmatrassen van goede dikte tegen zeer lage prijzen. Deze modellen voldoen aan de dagelijkse behoeften en zijn een comfortabele oplossing voor extra bedden, zoals bijzet bedden.

Bekijk de producten

Swissway

Technologie voor iedereen!

ontdek het beste qua innovatie en design! Matrasmodellen exclusief ontworpen in Frankrijk en België om technologie (schuimmatras, traagschuim, latex, pocketveren,...) stijl, comfort en kwaliteit aan alle slapers en budgetten te bieden!

Bekijk de producten

Art Bedding

Hotel kwaliteit

geeft u de sleutel naar uitmuntendheid en maatwerk. Met aandacht voor de adel van stoffen en de perfectie van design en afwerkingen, ArtBedding zorgt dat al uw wensen vevrullen: de alliantie van materialen en technologieën is 100% aanpasbaar Pure luxe!

Bekijk de producten

Dreamway

Natuur en welzijn

Dreamway ontwerpt gezonde matrassen, geïnspireerd op de natuur ... veel meer dan een matras, een echte cocon van welzijn en rust! Transparantie en betrokkenheid, ons merk Dreamway is een echte uitnodiging tot verjonging en om zich af te sluiten. Bij elke aangekochte matras wordt er een boom geplant: een ecologisch gebaar om voor de planeet te zorgen!

Bekijk de producten