Isolator voor bedbodem

Prijs
29€ 46€
Afmetingen
 1. 90x200
 2. 140x200
 3. 160x200
Materiaal (Stof)
 1. Polyester
Kleuren
 1. Wit
Materiaal
 1. Stof
Behandeling anti-huisstofmijt
 1. Neen
Behandeling allergeen
 1. Ja
Vorm
 1. Hoes
Merk
 1. LE ROI DU MATELAS
Filter
 • Prijs
 • 29€ 46€
 • Afmetingen
  1. 90x200
  2. 140x200
  3. 160x200
 • Materiaal (Stof)
  1. Polyester
 • Kleuren
  1. Wit
 • Materiaal
  1. Stof
 • Behandeling anti-huisstofmijt
  1. Neen
 • Behandeling allergeen
  1. Ja
 • Vorm
  1. Hoes
 • Merk
  1. LE ROI DU MATELAS

Isolator voor bedbodem gevonden

Isolator voor bedbodem gevonden

Om de matras van uw bed goed te beschermen is een isolator de ideale oplossing. Het beschermt uw matras tegen stof, vocht en wrijving van de latten en de uiteinden van de latten van uw bedbodem. Dit zal de levensduur van uw matras verlengen. Wij bieden katoenen bedbodemisolatoren in verschillende maten aan: 90x190cm, 90x200cm, 140x190cm, 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm.

De juiste bedbodem isolator kiezen

De bedbodem isolator is een stof die men tussen de bedbodem en de matras plaatst. Het dient om uw matras te beschermen tegen de latten of veren van uw bedbodem. Het heeft dezelfde functie als een stoffen bedbodem door een beschermlaag voor uw matras te bieden. Het is belangrijk om een isolator op basis van uw bedbodem te kiezen. Le Roi du Matelas biedt isolatoren voor alle soorten bedbodems.

Doel van een bedbodem isolator

Een bedbodem isolator is zeer nuttig voor uw beddengoed.

De bedbodem isolator zorgt voor de duurzaamheid van uw matras. U investeert in een hoogwaardige matras en afhankelijk van het gewicht van uw lichaam kunnen er elke nacht vlekken op uw matras verschijnen of deze zelfs beschadigen. Men moet een matras minstens twee keer per jaar omdraaien. Als u uw matras omdraait, zult u wellicht de vroegtijdige slijtage van uw matras opmerken. Dit komt vooral voor als u geen bedbodem isolator gebruikt. Of u nu een schuim-, latex- of pocketveringmatras heeft, aarzel niet om in een hoogwaardige bedbodem isolator te investeren om de voordelen van uw matras te behouden.

De bedbodem isolator beschermt uw matras tegen stof. Hoe kan het toch uw bed ventileren? Het creëert een ruimte tussen de bedbodem en de matras waardoor alle vocht dat zich 's nachts heeft opgehoopt in de lucht van de kamer kan verdampen. Het is dan aan u om het vocht te evacueren door regelmatig uw raam te openen.

De bedbodem isolator voorkomt dat de matras op de bedbodem glijdt. Inderdaad, de houten latten van een bedbodem kunnen uw matras 's nachts een beetje doen bewegen. Als u wegend de vele nachtelijk bewegingen van uw partner voor een matras met zelfstandig slapen heeft gekozen, zou het zonde zijn om hier niet van te kunnen genieten omdat uw matras' s nachts beweegt. Met de bedbodem isolator kunt u de hele nacht heerlijk slapen.

Verschillende soorten bedbodem isolatoren

Er bestaan verschillende soorten bedbodem isolatoren. De meeste maten zijn beschikbaar en passen zich perfect aan bedbodems van 90x190 cm tot 180x200 cm aan. Bedbodem isolatoren zijn over het algemeen van stof gemaakt. U bestaan isolatoren in polyester, katoen, en vilt met een mengsel van plastic.

Sommige isolatoren worden aan de 4 zijden met een elastiek aan de bedbodem bevestigd. Anderen beschikken over kleine antislip plastic pieken aan de onderkant. In dit geval zorgt de op de bedbodem geplaatste isolator ervoor dat de matras niet op de bedbodem glijdt. De isolator beweegt niet omdat deze goed op de bedbodem is vastgeklemd, zelfs als u 's nachts veel beweegt.

De bedbodem isolator een zeer handig accessoire voor uw beddengoed, vooral als u het beste uit uw bedbodem en vooral uw matras wilt halen. Het houdt de matras op zijn plaats en zorgt voor een perfecte ventilatie tussen de verschillende elementen van het bed. Het beschermt ook uw matras tegen mogelijke schade door het direct op de latten of veren te plaatsen.