200 NACHTEN UITPROBEN
om u keuze te bevestigen

Neem de tijd om uw matras te proberen

Vindt u het ingewikkeld om uw matras te kiezen? Dankzij Le Roi du Matelas kunt u uw matras 200 nachten uitproberen om uzelf ervan te overtuigen dat deze met uw lichaamsbouw en vereisten overeenkomt.

Voorwaarden voor vervanging van de matras

De Matrassenkoning neemt uw matras mee als deze in een winkel was gekocht maar ook als deze in een winkel na een aankoop op onze website was afgehaald en standaardformaten heeft : 90x190, 140x190, 140x200, 160x200, 180x200 en 200x200 producten buiten de standaardafametingen en showroom modellen zijn uitgesloten. Voor elke aankoop van een nieuwe matras tegen een minimumprijs van 299€ inclusief belasting, na aftrek van kortingen of aanbiedingen indien van toepassing, kunt u de matras slechts één keer gratis vervangen tussen de 31e en de 200e dag vanaf de aankoop. De vervanging van de matras wordt uitgevoerd met de oorspronkelijke maat van de gekochte matras.

Als de nieuwe gekozen matras duurder zou zijn dan de eerste gekochte matras, zal u het prijsverschil tussen de twee producten betalen. Als de matras goedkoper is, wordt een tegoedbon van 6 maanden afgegeven met het verschil, dat in dezelfde winkel gebruikt kan worden.

Bij de tweede matras kan u niet van de aanbieding "200 nachten uitproberen" profiteren.

Procedure voor het retourneren van matrassen

U hoeft alleen maar naar de winkel te gaan, met de aankoopfactuur, waar u uw matras gekocht heeft en uw matras in te leveren. De matras moet in perfecte staat worden geretourneerd worden, in de originele verpakking en in perfecte staat. Als dit niet het geval is dan neemt de winkel uw matras niet terug.

Als de gekozen nieuwe matras samen gaat met een levering aan huis, dan wordt deze gefactureerd volgens de methoden die in de winkel beschikbaar zijn.

De 200 nachten offerte is alleen geldig voor alle bestellingen in winkels die voldoen aan de algemene verkoopvoorwaarden.

Voor de aankoop van een matras op de website is de proefperiode van 200 nachten niet van toepassing. Het herroepingsrecht van 14 dagen is volgens de wetgeving van toepassing, op datum van ontvangst van de matras, besteld via ons herroepingsformulier met de kosten van retourzending op uw kosten.